Oase

Ongedwongen sfeer op een bijzondere locatie

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Restaurant Oase bevindt zich in het mooie en bijzondere pand de Balanche middenin Bergen op Zoom.


Je kunt bij Oase terecht voor de goede dingen van het leven. Een kaas- en charcuterieplateau, bijzondere gerechten, mooie wijnen en -uniek in Bergen op Zoom- Amerikaans craftbeer.


Het restaurant wilt dat iedereen zich thuis voelt. Als je alleen in alle rust een kop koffie wil drinken, dan is Oase jouw rustmoment in de drukte van alledag. Wil je met een grotere groep dineren? Dan creëert Oase jullie eigen hotspot.


Gastvrijheid op een laagdrempelige manier zit Donny en Roos Musters in het bloed. ‘Ongedwongen genieten van wijn en spijs’ dat is het motto van Oase. 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Fortuinstraat 3
4611NM Bergen op Zoom
nederland
    Geen reviews