Mei Delicious

Kwaliteit, gastvrijheid en een prettige ambiance

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Mei Delicious is gevestigd in Etten-Leur, ofwel het gezellige en sfeervolle Brabant. Het restaurant heeft kwaliteit, gastvrijheid en het creëren van een prettige ambiance hoog in het vaandel staan.


Het restaurant onderscheidt geen voor- en/of hoofdgerecht. Mei Delicious is een creatief restaurant, dat hoge kwaliteit biedt voor een vriendelijke prijs. Met een ongedwongen sfeer en een persoonlijke, attente bediening. Dat streven leeft bij het hele team. Prachtige gerechten zullen geserveerd worden tijdens dit speciaal samengestelde diner.  

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Markt 32
4875CE Etten-Leur
Nederland
    Geen reviews