Kloosterhoeve

Prachtige details in de gerechten en interieur

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Kloosterhoeve
Kloosterweg 2
3481XC Harmelen
Nederland

Centraal in Midden Nederland en op minder dan vijf minuten vanaf de A12, staat in Harmelen De Kloosterhoeve. Het is een monumentale stadsboerderij met vier terrassen waar je heerlijk kunt vertoeven. De prachtige details zoals houten balken, stalramen en de openhaard zijn bewaard gebleven en geven een prettige sfeer aan het restaurant. 

Het restaurant is ingericht met verschillende tafels, stoelen en banken waardoor er zowel voor lunches, diners als borrels voor iedereen een HEERLIJK plekje te vinden is.

Reviews
"Kloosterhoeve" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Kloosterweg 2, Harmelen
3.9 out of 5 stars - 4 votes Goed
7.5
Eten
8
Service
7.8
Sfeer
7.8
Gastvrijheid
 • 8.25

  MP Bekenkamp

  Prima vegetarische verrassingslunch - dit keer wel echt gekookt voor de vegetariër! En eindelijk eens geen geen doorsnee \'flauwekul\' ravioli of risotto of de afgezaagde salade lauwwarme geitenkaas, nee de Kloosterhoeve serveerde vooraf een mooie schotel met carpaccio van rode biet met avocado, stroperige balsamico (dip) en warme (mini) tortillaatjes - heerlijk! Hoofdgerecht op een verwarmd bord geserveerd artisjok harten met zoete aardappel in een heerlijke saus en daarop gekruimelde geitenkaas. Apart geserveerd uitstekend gebakken verse \'boeren\' frietjes - nagerecht een tip top tiramisu. We dronken vooraf een alcohol vrij biertje en hadden bij het eten een goed gekoelde Pinot Grigio Blush Il Casteli, perfecte droge rosé uit Italië en tot slot twee espresso.
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  29 mei 2018
 • 6.75

  Ab de Vos

  Eten was kwalitatief onvoldoende. Vlees terug gegeven.
  5
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  20 mei 2018
 • 8

  Lydia

  Eten was lekker. Niet super culinair, maar goede smaken. Verrassingsmenu via HEERLIJK: vers gerookte zalm, vega taartje en ricotta toetje, prima! Bediening goed, niet opdringerig maar wel snel de aandacht.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2017
 • 8

  Appie

  mooie ambiance, was echt genieten!
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  19 mei 2013