Eethuis Twintig

De brabantse gezelligheid is voelbaar

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Eethuis Twintig
Piushaven 20 b
5017AN Tilburg
Nederland

Aan de gezellige Puishaven van Tilburg vind je Eethuis Twintig. Hier is iedereen welkom om zich even in de gezellige ambiance culinair te laten verwennen. Het Eethuis voelt niet alleen als thuiskomen, maar het is ook thuiskomen. Elk moment van de dag staat het team klaar om je te ontvangen!

Chef-kok Davy Stevens is een ras echte Tilburgse. Stevens begon al vroeg met het samenstellen van HEERLIJKe gerechten. In het sfeervolle restaurant aan de Piushaven komen geweldige internationale keukens samen tot gerechten! De Franse en Aziatische keuken worden bereid, maar ook de oud-Hollandse inleg- en fermentatietechnieken zijn terug te vinden op de menukaart. Bij Eethuis Twintig zijn vegetarische gasten ook altijd welkom!

Reviews
"Eethuis Twintig" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Piushaven 20, Tilburg
4 out of 5 stars - 6 votes Zeer goed
7.5
Eten
8
Service
7.8
Sfeer
8.5
Gastvrijheid
 • 5.75

  Peter

  We hadden via Heerlijk.NL voor het 5 gangen menu gekozen. Na een veelbelovende start door smaakvolle en creatieve gerechten bij de eerste twee gangen werden we daarna behoorlijk teleurgesteld. Misschien omdat onze dochter veganistisch eet en wij vegetarisch kregen we twee keer achter elkaar een bord met gerilde groenten waarbij geen moeite was gedaan er enige smeuïgheid aan toe te voegen dmv een saus oid. Ik heb het na de derde gang ook aangegeven bij de bediening maar bij de volgende gang was het weer zo. Jammer. Toen ik dat aangaf bij de bediening werd het weggewuifd met de mededeling dat smaken verschillen. Tja.
  4
  Eten
  5
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  26 augustus 2020
 • 6.75

  Anoniem

  Na eerder een fantastische ervaring met Heerlijk.nl gehad te hebben, was deze ervaring enigszins teleurstellend. Personeel was aardig en deed erg zijn best. We hadden het 5 gangen verrassingsmenu. Eerste 2 gangen waren vegetarisch. Gang 3 was met een stukje rundertong zo klein als mijn pink. Het hoofdgerecht was een stukje varkensvlees zo groot al mijn duim. Porties waren superklein, er werd ook geen brood bij geserveerd. Het zag er allemaal wel mooi uit op het bord/kommetje. Helaas waren de smaken niet zo harmonieus. Wellicht lag het aan de prijs? €34,50 voor een 5-gangen menu is uiteraard ook niet veel. Maar wel een mooie kans om nieuwe gasten te laten kennismaken met je product. Ditmaal een gemiste kans. Met nog steeds trek verlieten we het restaurant. Ons zien ze hier niet meer.
  6
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 augustus 2020
 • 9.75

  Enrico

  Lekker gegeten en top sfeer.
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  11 augustus 2020
 • 8

  Lex

  Heerlijk en verrassend gegeten, zeer vriendelijke bediening in een mooie en gezellige omgeving.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 maart 2020
 • 8.75

  Xynthia

  Zeer fijn verrassingsmenu met een breed scala aan verse producten. De ambiance was uitstekend en we werden direct goed ontvangen door de gastheer. Deze jonge chefs hebben veel in hun mars! Al met al een zeer fijne avond met heerlijk eten.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 februari 2020
 • 8.75

  SnarkyPuppy

  We hebben genoten van het 5 gangen verrassingsmenu. Zonder uitzondering geweldige gerechten, vaak met ongebruikelijke maar zeer smakelijke combinaties. Ook de bijpassende wijnen waren erg lekker en verhoogden de beleving van de gerechten. Bediening was ongedwongen en professioneel, met veel uitleg over de gerechten en wijnen. De score van 7 voor sfeer had te maken met de duidelijke aanwezigheid van een grote en wat luidruchtige groep gasten. Wij kregen overigens zonder te vragen een andere tafel aangeboden op een wat rustigere plek in het restaurant.
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 januari 2020