Umami by Han Amsterdam

Innovatieve gerechten met een hoog culinair niveau

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Umami by Han Amsterdam
OVERTOOM 31 H
1054HB Amsterdam
nederland

UMAMI by Han, gelegen in amsterdam, is een modern-Chinees Fusion restaurant, onder leiding van chef Han Ji, bekend van HanTing Cuisine en Restaurant Zheng uit Den Haag. Bij Umami draait alles om social dining. Het delen van eten bregt mensen dichter bij elkaar. Een belangrijk uitgangspunt in de Chinese cultuur.

Orginele Chinees fusion-gerechten in een moderne setting beschrijft Umami het beste. Het zijn innovatieve gerechten met een hoog culinair niveau. Gezondheid staat hoog in het vaandel.

Ook mag een vermelding in de Michelin gids 2020 niet ontbreken.

Reviews
"Umami by Han Amsterdam" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 OVERTOOM 31, Amsterdam
3.8 out of 5 stars - 4 votes Goed
7.5
Eten
7
Service
7.8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 6.5

  Nienke

  Er was een 3-gangen menu dat bestond uit een keuze uit het standaard 2-gangen menu (ieder 2 voorgerechtjes en 2 hoofdgerechtjes) en daarbij nog vrije keuze uit de lijst met toetjes. De bediening was wat ongeïnteresseerd maar niet onvriendelijk. Het eten was er vlot een correct. Het eten was mooi opgemaakt en over het algemeen lekker (de garnalen in groene curry waren heerlijk). Maar het was zo ontzettend weinig dat we met honger het restaurant uitliepen. Alle gerechten bij elkaar (in ons geval 4 voorgerechten en 4 hoofdgerechten en 2 toetjes) zouden volstaan hebben als een 2-gangen lunch (hoofdgerecht met toetje) voor één persoon. Ik ben nog nooit hongerig en restaurant uitgelopen. Dit was een belachelijke ervaring. Een 5 voor het eten om dat de hapjes die we namen dus wel lekker (op de curry garnalen na niet super lekker) Wij gaan hier niet meer terugkomen.
  5
  Eten
  6
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  9 november 2019
 • 8

  Heleen van Os

  Wij vonden het eten heel heerlijk. al lag het tempo wat hoog, de sfeer was prima. de ambiance heel bijzonder..
  9
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  6 november 2019
 • 8.75

  C van Tol-Verhagen

  fijne omgeving, bijzonder en warm! uiterst vriendelijke bediening graag bezocht restaurant schatten we in
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  6 november 2019
 • 7

  Luc Buiten

  Bediening is vriendelijk, maar spreekt ongeveer 4 woorden Nederlands. Toelichting op de dingetjes op het bord is er niet. Keuken is slordig, het zijn wel smakelijke zaken maar het rommelt wat.
  7
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019