Genieten in Bakkeveen
AANBIEDING

De Slotplaats

Foarwurkerwei 3 9243 JZ Bakkeveen Nederland

Restaurant Fleuri is schitterend gelegen naast Landgoed Zonheuvel in de Kaapse Bossen van Doorn op de Utrechtse Heuvelrug.
Het restaurant biedt vele biologische gerechten onder andere uit onze eigen Moestuin. Landgoed Zonheuvel heeft duurzaamheid hoog in het Vaandel staan.

Sfeerwoorden
Huiskamersfeer Landelijk Stijlvol Duurzaam
Reviews
9
Eten
9.3
Service
9.1
Uitmuntend
8.6
Sfeer
9.3
Gastvrijheid
Nanda Brink
|  25 november 2021
Primera
Heerlijk gegeten! Concept is goed, porties zijn goed en bediening is heel gastvrij en vriendelijk. Een aanwinst voor Bakkeveen en omgeving!
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Brenda v.
|  1 november 2021
HEERLIJK Aanbieding
Wij hebben heerlijk gegeten bij de Slotplaats! Het was erg rustig in het restaurant, daardoor leek het of wij met z'n drieën zeer luidruchtig waren, maar doordat er verder nog maar een stel zat wat heel stil was konden wij daar niets aan doen, tip misschien een klein muziekje op de achtergrond hoewel ik daar ook niet zo'n voorstander van ben. Door allemaal harde materialen in de ruimte is de akoestiek ook niet zo heel goed en klink alles hard. De bediening was nieuw en onervaren, maar dat vonden we niet erg, als dezelfde bediening na een maand nog geen antwoord op onze vragen zou hebben dan natuurlijk wel... Omdat ze allemaal erg vriendelijk waren hebben we dat op de koop toe genomen. We hadden een verrassing menu met allemaal heerlijke hapjes, de porties waren niet groot, voor grote eters misschien te klein maar na onze vier gangen namen we nog wat lekkers bij de koffie en dat was smullen! en daardoor hadden we ook een zeer voldaan gevoel over de avond. Misschien een tip om toch wat brood of zoiets erbij te serveren zodat grote eters voldoende binnen krijgen.
10 Eten
10 Service
8 Sfeer
10 Gastvrijheid
Libbe de Vries
|  31 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
Uitstekend vegetarisch diner! Aangevuld met prima wijnarrangement.
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Fennie
|  17 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
Vriendelijke bediening goede uitleg gerechten. Mooi opgediende lekkere gerechten. Van 18.00uur tot 22.00uur geen moment verveeld.
8 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Henk Bruins
|  1 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
We hebben hier héél goed gehad. Goede service. Heel goed en speciaal eten. Heel gezellig. Tip: Ga hier God en lekker eten!
9 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Willi Janssen
|  24 september 2021
HEERLIJK Aanbieding
Warm ontvangst van personeel. We hadden een 5 gangen Vega menu. We hebben ons dan ook laten verrassen want we eten wel eens vegetarisch maar niet op deze manier. En verrassend was het zeker. Het begon al met de Amuse, nooit zo lekker bloemkool gegeten. Alle andere gerechten waren ook een sterling voor de tong en erg verrassende combinaties en smaken. Zag er ook allemaal erg mooi uit. Enige minpuntjes was dat het op dit moment erg gehorig klonk. Maar begreep dat de gordijnen, die iets moeten dempen, binnenkort opgehangen worden. En een klein achtergrond muziekje, lounge, easy listening of licht klassiek zou wel passen. We komen zeker eens vaker terug, vooral ook met familie of vrienden die vegetarisch zijn. Er is natuurlijk ook vlees en vis op het menu maar er is veel meer aandacht voor het vegetarische dan in een "normaal" restaurant, daar is het vaak maar een bijzaak. Wat ons betreft echt een aanrader.
9 Eten
9 Service
7 Sfeer
9 Gastvrijheid
Anne Marie Smits
|  19 september 2021
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten. Fijne smaken, mooie combinaties
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
R Wilschut
|  13 september 2021
HEERLIJK Aanbieding
Hebben heerlijk SMAAKVOL gegeten!!!
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Duckie66
|  11 september 2021
HEERLIJK Aanbieding
Hete was een gezellige sfeervolle avond met héérlijke smaak variaties maar vooral niet te vergeten vriendelijk en behulpzaam personeel. Perfecte locatie en we hopen dat de nieuwe eigenaren er een (nog) groter succes van kunnen maken. Lekker blijven koken en vooral gewoon jezelf blijven zodat iedereen zich hier welkom voelt.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid