RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0172408398

De Watergeus

Simon van Capelweg 10 2431AG Noorden Nederland

In ons restaurant zult u verrast worden door het schitterende uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen en het prachtig gelegen terras. Maar, u komt niet voor die blik op het water, u komt om te lunchen of te dineren. Dat moet goed, lekker en ontspannen zijn en daar doen wij ons uiterste best voor.

Met liefde wordt er voor u gekookt met zoveel mogelijk producten van dichtbij, van héél dichtbij zelfs, maar ook met ingrediënten van ‘over de grenzen’. Altijd vers en van de allerbeste kwaliteit. Daarbij schenken we natuurlijk een goed glas wijn. We selecteren met veel plezier wijnen die bij de seizoenen passen, net zoals onze gerechten. In de zomer lichtvoetig en speels, in de winter rond en warm.

Ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor zowel lunch als diner. Zondag is het restaurant alleen geopend voor de lunch. 

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk uw persoonlijke voorkeuren aan te geven. Heeft u een dieet, bent u, een wel of niet visetende vegetariër of heeft u een andere speciale wens? Laat het ons weten. (0172 - 408398)

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.0 | Gault&Millau Bib Gourmand Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Sfeerwoorden
Romantisch
Reviews
8.6
Eten
8.6
Service
8.5
Zeer goed
66
8.3
Sfeer
8.6
Gastvrijheid