4-gangen aspergemenu
4-gangen aspergemenu

Herberg Stadt Stevensweert

Veldstraat oost 1 6107AS Stevensweert Nederland
Chef
Marcus Schmidt
Sommelier
Pascalle Schmidt-Voragen
HEERLIJK Top 500
Herberg Stevensweert is gelegen aan de markt in de kern van het pittoreske Stevensweert. In het hart van Midden-Limburg, op het eiland in de Maas.
Sinds 1996 kookt Marcus Schmidt hier de sterren van de hemel. Zijn vrouw Pascalle zorgt ervoor dat het de mensen in het restaurant aan niets ontbreekt.
Met de Franse keuken als basis, gebruik van groentes uit eigen moestuin en door veel in te kopen via lokale leveranciers zorgt Marcus voor een gevarieerde kaart waarbij er tevens oog is voor de vegetarische en veganistische wensen van de gasten. Pascalle presenteert hierbij naar wens zowel alcoholische als non-alcoholische dranken. Als jij een liefhebber bent van asperges ben je hier zeker aan het juiste adres. De asperges uit Midden-Limburg zijn uniek en smaken ook nog eens HEERLIJK! Chef-kok Marcus laat jou graag kennis maken met het ‘witte goud’ in zijn me zorg samengestelde menu.
Het streven van Pascalle en Marcus is iedereen die Herberg Stevensweert bezoekt, een onvergetelijke ervaring bezorgen. Dit is te merken in de waarderingen die zij krijgen: Herberg Stevensweert is het enige restaurant in Limburg dat al 15 jaar op rij de Bib Gourmand mag voeren. Tevens is het bekroond met 13 Gault Millau punten. Een prestatie waar Pascalle en Marcus met recht trots op zijn.
Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau Bib Gourmand
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Bourgondisch Duurzaam Huiskamersfeer Klassiek Landelijk Romantisch
Reviews
8.7
Eten
8.6
Service
8.6
Zeer goed
127
8.2
Sfeer
8.7
Gastvrijheid
Meer over Herberg Stadt Stevensweert