3-gangendiner
3-gangendiner

CHANG-I

Jan Willem Brouwersstraat 7 1071LH Amsterdam Nederland

Gerenommeerde Aziatische parel in Oud-Zuid
CHANG-I opende haar deuren in Amsterdam Oud-Zuid in 2006 en is intussen een gerenommeerd, gewaardeerd en één van de beste Aziatische restaurants van Amsterdam. CHANG-I gelooft in kwaliteit, oog voor detail, mooie ambiance en perfecte service.

Alom bekend en een vaste stek voor buurtbewoners en bezoekers van Het Concertgebouw door de perfecte ligging direct naast de Artiesten-ingang van Het Concertgebouw.

Het CHANG-I team werkt elke dag hard om ervoor te zorgen dat iedere gast, die persoonlijke aandacht krijgt, waar het in de echte gastvrijheidsector om gaat.

Innovatief
Het interieur van CHANG-I is een mysterieuze mix van Europese chic en Oosterse betovering. Jouw comfort is een voorwaarde voor ze. Dan begint het pas echt. CHANG-I ambieert jouw honger naar vernieuwing te stillen, op ieder denkbaar gebied.

Chinese keuken
Ingrediënten vinden ze in alle windstreken van de rijke Chinese keuken. De inspiratie wordt gevoed door proeven en onze gerechten worden verfijn door denken. Een gerecht als een gedicht, de ingeving en het schaven. 

Cuisine
De keuken als atelier. Je komt niet om te eten, je komt om te genieten. Dat is waar zij aan werken - de finesses van het genot. In samenspel met een scala aan wijnen presenteren zij je de nieuwste creaties. Innovative Chinese Cuisine, een revolutie van genot.

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Reviews
8.4
Eten
8.5
Service
8.4
Zeer goed
185
8.2
Sfeer
8.6
Gastvrijheid