RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0207104097

Bowery | Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Schiphol Boulevard 701 1118BN Luchthaven Schiphol Nederland

Ontdek de heerlijke lokale en seizoensgebonden producten met een vleugje aan authentieke en hedendaagse Aziatische smaken bij Bowery Restaurant! Laat je verrassen door grill gerechten van de Josper houtskoolgrill, Aziatische (wok)specialiteiten en een keuze aan klassiekers.

Geniet van de gerechten in combinatie met unieke Nederlandse wijnen en bieren of your all-time international favorites. Het restaurant heeft een informele en gezellige sfeer, ideaal voor een zakelijke lunchafspraak of een relaxed diner de avond voor je vliegreis vanaf de airport. In het interieur vind je Nederlandse touches terug; de prachtige delftsblauw geinspireerde tegels, het Hollands kant verwerkt in de muren en speculaasvormen langs de banken.

Bowery Restaurant is ideaal gelegen in Hilton Amsterdam Airport Schiphol, in de buurt van Hoofddorp en Haarlem. Wij zijn zowel per auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Kom je met het openbaar vervoer? Dan is er een overdekte gang zodat je gemakkelijk (en droog) naar het restaurant kunt lopen!

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard