RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0488411280

Herberg de Engel

Waalbandijk 102 6669ME Dodewaard Nederland
Chef
Youri Bijl
Sommelier
Inno Venhorst
Maître
Mirjam Venhorst
HEERLIJK Top 500

Herberg de Engel, daar waar het leven goed is.

Het specialiteitenrestaurant van 'de Engel' is ingericht als een grote gemoedelijke huiskamer met een unieke verzameling engeltjes, waar iedereen zich in de zevende hemel kan voelen. Als je uit eten gaat in 'de Engel' laat Herberg de Engel graag de keuze van de maandelijkse wisselende kaart met telkens weer verrassende gerechten of u kunt heerlijk genieten van een 3, 4 of 5 gangen menu, dat dagelijks wordt samengesteld aan de hand van wat het seizoen ons biedt.

Een grote variëteit aan vis- en vleesgerechten of een vegetarisch menu wordt geserveerd met een pallet aan garnituren. In de volksmond ook wel 'Betuwse porties' genoemd. Een bijpassend wijnarrangement of een keuze uit onze met zorg samengestelde en aantrekkelijk geprijsde wijnkaart maakt dat het diner helemaal af is.

Wil je een diner bij ons in 'de Engel' organiseren en u heeft speciale wensen, dan zijn wij gaarne bereid deze met u te bespreken. Jouw tevredenheid tijdens het verblijf in 'de Engel' is ons visitekaartje voor de toekomst.

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Duurzaam Huiskamersfeer Klassiek Landelijk Romantisch Stijlvol Zakelijk
Reviews
9.1
Eten
9.2
Service
9.1
Uitmuntend
685
8.9
Sfeer
9.3
Gastvrijheid