RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0341431256

Ratatouille

Vischmarkt 6 3841BG Harderwijk Nederland

Verrassende smaken en een moderne inrichting op een bijzondere plek:
dat is Ratatouille
 

De avond uit begint al als u onder de Vischpoort door loopt en terechtkomt op hét culinaire plein van Harderwijk: de Vischmarkt. Achter één van de charmante, eeuwenoude geveltjes schuilt Ratatouille.

Hier ervaar je gastvrijheid in een modern jasje: een artistieke inrichting, een warm welkom en een creatieve keuken. Meesterkok Wim Zwaart creëert met chefkok Gerwin verrassende smaakcombinaties van veelal biologische ingrediënten. De gastheren en dames zullen er alles aan doen om u een heerlijke ontspannen avond te bezorgen. Vinologe Tina Zwaart heeft de wijnkaart met zorg samengesteld: zowel de klassiekers als moderne wijnen zijn hier gerangschikt op herkomst, smaak en druivensoort.

Of u nu met z’n tweeën komt of met een gezelschap, de verschillende ruimtes geven elk diner een eigen sfeer en privacy, zo kunt u zelfs tot 24 personen dineren in ons restaurant.Voor grotere gezelschappen is er het Koetshuis op landgoed Hulshorst, even buiten de stad. Hier is tevens de kookstudio gevestigd voor een originele workshop of uitje in de keuken.

Op onze menukaart ziet u welke gerechten we op dit moment serveren. Aan tafel vertellen we u over ons Ratatouille Menu; een 4- of 5-gangen-menu waar wij u graag de door ons geselecteerde wijnen bij schenken. Een compleet arrangement voor uw avond uit. 

Ratatouille - voor een heerlijke avond uit.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Sfeerwoorden
Romantisch Zakelijk
Reviews
8.9
Eten
8.8
Service
8.8
Zeer goed
247
8.7
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
Meer over Ratatouille