5-gangenmenu / ALL-IN
5-gangenmenu / ALL-IN
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Aan de Zweth
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € €

Aan de Zweth

Rotterdamseweg 480 2636KB Schipluiden Nederland
Chef
Joris Peters
HEERLIJK Top 100

In 2015 startte Joris Peters zijn restaurant in het mooie plaatsje Schipluiden. Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben in diverse bedrijven met meerdere Michelinsterren was het tijd om zelf aan het roer te gaan staan. Binnen een jaar bekroonde Michelin zijn keuken al met een Michelin ster! Gidsen zoals GaultMillau zijn direct zeer enthousiast en daarnaast heeft het restaurant een notering in de Lekker500. 

Een droom die werkelijkheid is geworden! Restaurant Aan de Zweth in Schipluiden is een ware culinaire parel van Zuid-Holland. Chef-kok Joris Peters heeft een duidelijke gastronomische visie voor zijn restaurant. Hij koppelt kwaliteit, kraakverse ingrediënten en betaalbare, smaakvolle gerechtjes aan een typische no-nonsense cultuur. 
 
Kortom, eten bij Joris is HEERLIJK genieten in optima forma. De gastvrijheid, het uitzicht over de Delftse Schie, de intieme sfeer en het beschutte terras aan de waterkant maken het genieten hier méér dan HEERLIJK. Al veel gasten waren je voor, tot snel bij Aan de Zweth!
Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 17.0 | Gault&Millau Plek 54 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Chic Romantisch Stijlvol
Keuken
Frans Vis
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
97.6%
Reviews
9.3
Eten
9.3
Service
9.3
Uitmuntend
8.9
Sfeer
9.4
Gastvrijheid
Marian Boender
|  5 augustus 2022
HEERLIJK Aanbieding
Wij werden bijzonder gastvrij ontvangen, de bediening heeft de hele avond super correct alle gerechten toe gelicht. Ook bij de keuze van de wijn hebben wij een goed advies gekregen. Wat ik een min puntje vind is dat de wijn overdreven duur is. Tien euro per glas voor huiswijn, die overgens erg lekker was, is in mijn beleving te duur.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Yannick Enting
|  5 augustus 2022
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten! Er was heel goed rekening gehouden met de persoon die zwanger was en de gerechten en het non alcoholische arrangement waren helemaal top. Zeker een aanrader om lekker te eten!
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Vera
|  30 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Gisteravond heerlijk op het terras van Aan de Zweth gedineerd. 5 gangen met vooraf en tussendoor nog wat extra kleine gerechtjes. De smaakcombinaties waren fantastisch, het personeel was fantastisch. Niet te stijfjes maar ook niet te amicaal. Wijntjes waren heerlijk. Kortom, alles was top!
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Hans
|  29 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
We aten 5 gangen met als extra een kaasplankje en alles was qua smaak zeer goed. Niet te zwaar, licht en terughoudend met de sauzen en niet te veel combinaties van smaken. Je proeft en ziet op het bord met hoeveel liefde en vakmanschap het eten wordt bereid. De service en persoonlijke aandacht is uitstekend, voortdurend overzicht en het tempo tussen de gangen was precies goed. Heerlijke wijnen ook. Als je geen alcohol wilt, maken ze frisse cocktails voor je. Kortom een feestje deze avond, we hebben echt genoten van begin tot eind.
10 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Monique vdl
|  18 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
We hebben gisteren van een heerlijk 5 gangen diner genoten. Zeker aan te bevelen!
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Osseweijer
|  18 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Prachtig restaurant aan het water. Bij binnenkomst zeer gastvrij ontvangen. We zaten buiten in de schaduw aan het water op het grote terras, heerlijk. Ter verwelkoming een aperitief en een amuse met prachtige smaken. Daarna een zeer goed 5-gangendiner met fantastische smaken. Erbij hadden we een (bob-) wijnarrangement, dat het diner helemaal compleet maakte. De bediening was ook zeer goed en attent. Kortom: grote aanrader
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Jaap Schipper
|  16 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Het totaal was prima. Vlotte bediening, maar de Heerlijk aanbieding is niet reeel. He menu is niet het normale menu, maar een aangepast met vaak goedkopere ingredienten. Of dit nu slim is?
8 Eten
8 Service
7 Sfeer
9 Gastvrijheid
Meer bekijken