5-gangendiner
5-gangendiner

Aan de Zweth

Rotterdamseweg 480 2636KB Schipluiden Nederland
Chef
Joris Peters
HEERLIJK Top 100

In 2015 startte Joris Peters zijn restaurant in het mooie plaatsje Schipluiden. Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben in diverse bedrijven met meerdere Michelinsterren was het tijd om zelf aan het roer te gaan staan. Binnen een jaar bekroonde Michelin zijn keuken al met een Michelin ster! Gidsen zoals GaultMillau zijn direct zeer enthousiast en daarnaast heeft het restaurant een notering in de Lekker500. 

Een droom die werkelijkheid is geworden! Restaurant Aan de Zweth in Schipluiden is een ware culinaire parel van Zuid-Holland. Chef-kok Joris Peters heeft een duidelijke gastronomische visie voor zijn restaurant. Hij koppelt kwaliteit, kraakverse ingrediënten en betaalbare, smaakvolle gerechtjes aan een typische no-nonsense cultuur. 
 
Kortom, eten bij Joris is HEERLIJK genieten in optima forma. De gastvrijheid, het uitzicht over de Delftse Schie, de intieme sfeer en het beschutte terras aan de waterkant maken het genieten hier méér dan HEERLIJK. Al veel gasten waren je voor, tot snel bij Aan de Zweth!
Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 16.5 | Gault&Millau Plek 45 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Chic Romantisch Stijlvol
Keuken
Frans Vis
Reviews
9
Eten
9
Service
9
Uitmuntend
1390
8.8
Sfeer
9.1
Gastvrijheid