4-gangen verassing lunch
4-gangen verassing lunch
5-gangendiner | ALL-IN 5-gangendiner
5-gangendiner | ALL-IN 5-gangendiner
6-gangendiner | ALL-IN 6-gangendiner
6-gangendiner | ALL-IN 6-gangendiner
ALL-IN 7-gangendiner
ALL-IN 7-gangendiner

Publique

Anna Paulownaplein 4 2518BK Den Haag Nederland
Chef
Marc Plat
HEERLIJK Top 500

Een restaurant waar je niet snel voorbij loopt. Dat is Publique in Den Haag! Dicht genoeg bij het centrum om aan te lopen, ver genoeg om los te zijn van de drukte. Publique kun je omschrijven als stijlvol en tijdloos. Een kosmopolitisch, gastronomisch, maar vooral toegankelijk culinair avontuur!

Het idee voor Publique is ontstaan met Sjoerd en Casper Smits. Zij vonden dat het tijd werd in Den Haag voor een restaurant met internationale uitstraling, hoge kwaliteit producten en waar het gastheerschap voorop staat! Waar wordt nog de deur voor je open gehouden bij binnenkomst? De kleine dingen maken een wereld van verschil.

Een restaurant met een goede keuken, voor iedereen toegankelijk en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een bedrijf met gepassioneerde en professionele mensen, gastvrij, verzorgd en goed gekleed. Een plek waar je komt voor een totale beleving in een ongedwongen sfeer.

Het team is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel en zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. Samen met de culinaire kunstwerkjes vormen dit dé ingredienten voor een HEERLIJKe middag of avond uit!

 

Foto´s gemaakt door © Casper van Dort

Erkenning
HEERLIJK Top 500 12.0 | Gault&Millau Bib Gourmand Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
79.3%
Reviews
8.8
Eten
8.9
Service
8.9
Zeer goed
145
8.7
Sfeer
9
Gastvrijheid