RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0238885666

Den Burgh

Rijnlanderweg 878 2132ML Hoofddorp Nederland
Chef
Marc van der Tang
HEERLIJK Top 500

Bij restaurant Den Burgh smelt fine dining samen met een stijlvolle ambiance in een prachtig gerenoveerde monumentale boerderij. Gelegen in het hart van de betoverende omgeving van de Geniedijk, een deel van de UNESCO Werelderfgoedlijst van de Stelling van Amsterdam, biedt Den Burgh een unieke culinaire ervaring met internationale allure.

De charme van de locatie wordt versterkt door de ruime en sfeervolle inrichting, zowel in het restaurant als in de vier afzonderlijke ruimtes. In de open keuken komt de passie voor koken tot leven, waar klassieke en verfijnde gerechten worden bereid met eersteklas ingrediënten, deels afkomstig uit de eigen moestuin die grenst aan het weelderige terras. Vanaf hier kun je ook genieten van een adembenemend uitzicht op de Geniedijk, terwijl je wordt ondergedompeld in de rustgevende omgeving.

Een bezoek aan restaurant Den Burgh wordt nog specialer dankzij de uitgebreide wijnkelder, waar een zorgvuldig geselecteerde collectie van zo'n 125 prachtige wijnen wordt bewaard. Laat de gepassioneerde sommelier je begeleiden bij het kiezen van de perfecte wijn om jouw diner compleet te maken! 

Erkenning
HEERLIJK Top 500 12.0 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
95.8%
Reviews
8.7
Eten
8.8
Service
8.6
Zeer goed
48
8.3
Sfeer
8.8
Gastvrijheid