5-gangenmenu met aperitief | 5-gangenmenu met wijnarrangement | 5-gangenmenu met bob-arrangent
5-gangenmenu met aperitief | 5-gangenmenu met wijnarrangement | 5-gangenmenu met bob-arrangent

SMAEK

Nieuwendijk 17 5664HA Geldrop Nederland

In het gezellige Geldrop zit SMAEK gevestigd. Wanneer je binnenkomt waan je jezelf in een sfeervolle en trendy ambiance, waarna je geniet van gerechten op gastronomisch topniveau.

Naast het gezellige interieur, beschikt het restaurant ook over een prachtige terrastuin. Misschien wel het meest bijzondere en mooiste gedeelte van het restaurant, in ieder geval een plek waar ze héél trots op zijn! In deze mooie sfeervolle binnentuin hebben ze net als binnen ruimte voor ongeveer 60 couverts, zodat iedereen ook lekker buiten kan genieten.

Waan je eventjes op vakantie in Geldrop en laat je verwennen en verrassen met culinaire hoogstandjes en mooie wijnen op de veranda of onder de platanen.

Bij SMAEK proef je gerechten die gebaseerd zijn op de filosofie ‘gewoon lekker koken’, waarbij pure en eerlijke smaken centraal staan. Daarbij ben je gegarandeerd van een verbluffende ervaring, want SMAEK serveert jou graag een menu vol culinaire verrassingen. Chef René Huisman zal aan het begin van je bezoek aan tafel komen om je wensen te bespreken. Ook wordt er door het restaurant veel aandacht gegeven aan de wijn en spijs combinaties, welke hier eindeloos zijn. 

Een HEERLIJK smaekelijke avond waarop je door René en zijn TEAM in de watten wordt gelegd!

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
75.6%
Reviews
9.3
Eten
9.1
Service
9.1
Uitmuntend
303
9
Sfeer
9.2
Gastvrijheid