5-gangendiner + bruisend aperitief
5-gangendiner + bruisend aperitief
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Calva
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

Calva

Dorpsstraat 30 2631CT Nootdorp Nederland
Chef
Tom Beckers
Maître
Angelique De Moree-kock
HEERLIJK Top 500

Restaurant CALVA is gevestigd in de oude dorpskern van Nootdorp. Je vindt ze in de sfeervolle Dorpsstraat met meerdere horeca gelegenheden.
Dit mooie restaurant is ontstaan uit een driepersoons 'huwelijk': Angelique, Marco en Tom. De naam van het restaurant moest uiteraard iets te maken hebben met Nootdorp. Al snel kwamen zij op een mooie naam.
Calva betekent noot in het Latijn. Dit past bij een restaurant dat zich nadrukkelijk wil onderscheiden door exclusiviteit en authenticiteit.

Net een stapje verder
Bij Calva willen ze meer dan koken en bedienen. De mensen uit de keuken en de bediening komen gezamenlijk bij je aan tafel om je van dienst te zijn en toelichting te geven. Zij willen graag onze producten in openheid en eerlijkheid bij je aan tafel presenteren. Alles uiteraard met een aangename verhouding tussen prijs-kwaliteit.

Laat je verrassen....
Op de dag zelf word je nog gebeld om je reservering te bevestigen en door te nemen. Vooraf geef je door of er iets is waar de keuken rekening mee moet houden (dieetwensen/allergieën/voorkeuren). Op de avond zelf laat je je volledig ontzorgen en in de watten leggen met een 5 gangen menu als basis. Je kan zelfs nog uitbreiden met het signatuur gerecht van restaurant calva: de bisque van schaaldieren. Daarnaast kan je een selectie van de kaaswagen toevoegen aan je avondje genieten. Bijzondere bijpassende wijnen zijn de specialiteiten van het restaurant. Geef je over en geniet van een mooi samenspel van de "grijze brigade".

Wanneer ga jij deze culinaire 'noot' ontdekken?

 

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.5 | Gault&Millau Bib Gourmand Plek 94 | Lekker
Sfeerwoorden
Chic Stijlvol
Reviews
9
Eten
9.2
Service
9.1
Uitmuntend
29
9
Sfeer
9.3
Gastvrijheid