3-gangen early bird diner
3-gangen early bird diner
3-gangenlunch
3-gangenlunch
4-gangenmenu
4-gangenmenu
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Aji
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

Aji

Pannekoekstraat 40 A 3011LH Rotterdam Nederland
Chef
Pelle Swinkels
HEERLIJK Top 500

‘Smaak’ in het Japans? ‘Chilipeper’ in het Spaans? Zelfs de combinatie kan. In het Indonesisch zegt het zoiets als ‘betoverend’, maar in het Hebreeuws betekent het dan weer ‘broeder’. Wat Aji in het Nederlands betekent? Bewust intens genieten op culinair niveau. Vrij vertaald in het Rotterdams: ‘onwijs goed eten in die toffe zaak met die top brigade’.

Die toffe zaak met top brigade is in dit geval dus Aji, met Pelle Swinkels achter het vuur. Voor deze chef staat Aji symbool voor alles wat hij ontdekt tijdens culinaire expedities. Reizend door Azië en Zuid-Amerika bouwt Pelle aan een interessante collectie smaken, bereidingen en ingrediënten. Die collectie komt tot leven in een eigen vernieuwende stijl met invloeden uit de Peruaanse keuken.

Vurig. Verfrissend. Verfijnd. Ontdek het in ‘t tropisch decor van Aji. De plek waar gastvrijheid en professionaliteit ook gewoon spontaan en verantwoord zijn. Want Aji kiest met haar Gastronomic Expedition voor eerlijke ingrediënten, minder waste en maximaal 20% vleesgerechten. Zodat jouw avond geen onuitwisbare afdruk achterlaat. Wel een onuitwisbare indruk.

Tijd om zelf te ontdekken wat je als gast van Aji proeft. Ziet. En beleeft. Een beleving die ook zeker opvalt in gastronomisch Nederland. Zo werkt Pelle jarenlang samen met Mario Ridder en krijgt Aji 13,5 punt van GaultMillau en een vermelding in de Michelin Gids. 

Fotocredit: Sophia van den Hoek

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.5 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Trendy
Keuken
Aziatisch Internationaal Zuid-amerikaans Fusion
Reviews
8.8
Eten
8.5
Service
8.7
Zeer goed
168
8.6
Sfeer
8.8
Gastvrijheid