Ultimate Ayla Experience menu + Spritzer naar keuze
AANBIEDING
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken,
zonder specifieke aanbieding.

Ayla

Kruisplein 153 3014DD Rotterdam Nederland

Op het Kruisplein in hartje Rotterdam kan je bij restaurant Ayla genieten van cocktails en gerechten uit alle hoeken van de wereld. Hier buitelen de geuren van een Italiaanse trattoria, de kleuren van een Griekse taverna, de smaken van een Noord-Afrikaanse bazaar, de hete pittigheid van een Thaise nachtmarkt en de hectische drukte van een Spaanse mercado over elkaar heen.  

Het keukenteam laat werelden samensmelten tot een kleurrijk geheel, waar ze jou met veel plezier van laten proeven. Strijk neer op het terras, in het restaurant of in de (geheime) stadstuin waar je even kunt ontsnappen aan de drukte en kunt genieten van verfijnde smaken.  

Het restaurant heet je van harte welkom om mee te gaan op een overgetelijke culinaire reis. Voor je eerste espresso tot je laatste espresso Martini ben je hier helemaal aan het juiste adres.

Reviews
9
Eten
9
Service
8.8
Zeer goed
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
Chantal Noordeloos
|  15 februari 2022
HEERLIJK Aanbieding
Leuke sfeer, de bediening is vrolijk en vriendelijk en dat maakt het heel erg gezellig. Het eten is erg lekker en het is erg leuk om samen te delen. Wij hadden een menu genomen en het was zoveel dat we het laatste gerecht maar mee naar huis hebben genomen. Het was gewoon teveel voor ons. De tonijn en de iberico zijn echte aanraders, maar alles was zalig!
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid