3-gangenmenu
3-gangenmenu

Black

Prinsengracht 703 1017JV Amsterdam Nederland

Daar waar grote culinaire broer Black & Blue focust op signature steaks en Bistro Brasserie Bleu op golden oldies uit de Franse cuisine, staat dit derde culinaire telg BLACK Amsterdam voor best of both worlds! Restaurant BLACK is gelegen in het hart van de volksbuurt de Jordaan. Amsterdamser kun je het haast niet krijgen.

Bij Black begin je de dag met een shot cafeïne van de goedlachse barista’s, geniet je tijdens je lunchbreak van een knapperige croque monsieur of dineer je met verse gamba’s, steaks, salades en zelfs een seafood platter. No worries, natuurlijk met meer dan genoeg opties voor jou als vegan, vegetariër, glutenvrijliefhebber of Bourgondiër. Verwacht pure kwaliteit en on-Amsterdamse service in een Instagramwaardige setting. Do we need to say more?

 

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Reviews
8
Eten
8.3
Service
8.3
Zeer goed
8.3
Sfeer
8.7
Gastvrijheid
Véronique van Bruggen
|  1 september 2020
Primera
Gereserveerd maar bij aankomst kon men niets terug vinden in het systeem. Terwijl ik notabene 2 uur voor aanvang een bevestigingsmail had ontvangen. Omdat we vroeg waren was er nog plaats. We moesten zelf aangeven dat we waarschijnlijk niet van de gewone kaart konden eten. Ondertussen wijn besteld en verkeerde wijn geleverd. Eerst kon ik een bepaalde vis wel nemen, toen weer niet. De biefstuk van mijn tafelgenoot was doorbakken terwijl hij om rare had gevraagd. Ik had vis waar totaal geen smaak aan was. Tot slot werd ons een te hoge rekening gegeven.
6 Eten
7 Service
7 Sfeer
7 Gastvrijheid
Ronald Karten
|  1 september 2020
Primera
Heel gastvrij ontvangen en heerlijk gegeten. Een prima ongedwongen restaurant waar je echt het gevoel hebt welkom te zijn en waar de prijs de prestatie meer dan waard is.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Ed-s
|  15 augustus 2020
Primera
Erg mooi plekje aan de gracht, het lekkere weer werkte mee :-). Bediening was erg vriendelijk, behulpzaam en vrolijk - compliment! Maar zeker ook voor mensen in de keuken-echt heerlijk gegeten. Gamba’s aan te bevelen.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
joop busman
|  26 juli 2020
Primera
Zowel stoelen als banken om te zitten om rustig te eten en drinken. Goede bediening en vakkundig. Genoten.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Ria Dekker
|  23 februari 2020
Primera
We waren eerder in het restaurant dan onze reservering gepland was maar mochten plaats nemen ???? Het eten werd vlot opgediend. Wij maakte gebruik van een voucher, de keuze was ruim voldoende. Vriendelijk personeel. Een aanrader
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Belvin
|  21 januari 2020
Primera
Erg lekker gegeten, prima porties, vers, leuke locatie en zeer goede bediening. Wel zit je bijna strak naast andere gasten.
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Esmeralda Groenenberg
|  7 januari 2020
Primera
de sfeer zit al in de uitstraling van het restaurant, de bediening was erg fijn en het werd duidelijk uitgelegd
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid