10-gangenmenu
10-gangenmenu
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Graphite by Peter Gast
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Voorwaarden
  • Alle gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten. Breng het restaurant bij reservering al op de hoogte van uw allergie of intolerantie, anders kan het restaurant helaas geen aanpassingen meer doen in de diverse menu’s.
  • De menukaart op deze website is een voorbeeld. De gerechten wijzigen met de seizoenen mee.
  • U krijgt een email met een bevestiging en tevens een link om een aanbetaling te doen, via restaurant Graphite zelf. Pas nadat u de aanbetaling heeft voldaan, is uw boeking definitief.
Prijsindicatie | € € €

Graphite by Peter Gast

Paardenstraat 15 1017CX Amsterdam Nederland
Chef
Peter Gast
HEERLIJK Top 100

Gelegen in het centrum van Amsterdam vind je Graphite by Peter Gast. Dit is het eerste 'speakeasy' restaurant van Nederland en vind je in een oude diamantslijperij. Het nieuwe restaurant van Michelinchef Peter Gast en Jacqueline van Liere is gehuld in mysterie. Nadat je met je eigen QR-code het restaurant binnenstapt, verwelkomt het team van Graphite je in een privé en ruim restaurant.

De term 'speakeasy' stamt uit de tijd van de drooglegging in de Verenigde Staten. Alcohol was verboden en werd met name illegaal geproduceerd en geconsumeerd. Wie toch een borrel lustte, kon terecht in geheime en verborgen kroegen die 'speakeasy' werden genoemd. Bij Graphite is alcohol toegestaan, maar de ervaring is net zo spannend!

Graphite staat bekend om haar speciale smaken en eigenzinnige wijnen. Nederlandse ingrediënten, zoete en zure smaken, groentesappen, bloemen en kruiden zijn de hoofdingrediënten van het diner. Reserveer snel je tafeltje en ervaar deze fantastische ervaring!

Na het doen van uw boeking via Heerlijk.nl krijgt u een betaalverzoek voor het doen van een aanbetaling van € 50 pp om uw boeking definitief te maken. Op de dag van uw komt ontvangt u per whatsapp bericht de laatste details en een QR code om de voordeur te ontgrendelen.

De menukaart op deze website is een voorbeeld. De gerechten wijzigen met de seizoenen mee.

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 16.0 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Romantisch Trendy
Keuken
Regionale keuken Modern Europees
Reviews
9.1
Eten
9.1
Service
9.1
Uitmuntend
16
8.9
Sfeer
9.3
Gastvrijheid