5-gangendiner
AANBIEDING

Pouwe

Bovenstraat 4 4741 AV Hoeven Nederland
Chef
Walter Pouwe
Sommelier
Vivian van Rede
Maître
Marit Oudshoorn

Restaurant Pouwe, gelegen in Hoeven is een modern huiskamerrestaurant met een prachtig interieur. Mooie combinaties en creatieve gerechten vormen de basis van de open keuken. Ook heeft restaurant Pouwe een vermelding gekregen in de Michelin gids 2020.

Erkenning
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Reviews
Elisabeth
|  5 januari 2020
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten, verrassende smaken.
10 Eten
10 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Pauline van der Sluijs
|  4 januari 2020
HEERLIJK Aanbieding
Vriendelijke ontvangst, er wordt goed gekookt op mooi servies, allemaal heel verzorgd, de temperatuur mag wel iets hoger, t is een beetje aan de koele kant, fijne avond gehad????
8 Eten
8 Service
7 Sfeer
7 Gastvrijheid
Cees Bilsen
|  3 januari 2020
HEERLIJK Aanbieding
Het eten, de service waren echt top. Een restaurant waar wij vaak zullen gaan eten. Eerst even de kerstkilo’s kwijt raken.
10 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Ingrid Hersbach
|  7 november 2019
HEERLIJK10Daagse
Heerlijk gegeten, verrassende gerechten, mooie combinaties en hele vriendelijke bediening. Ook de wijnen waren heel erg lekker.
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Tobias Wijnman
|  5 november 2019
HEERLIJK10Daagse
We hebben bij restaurant Pouwe gegeten met vrienden ter gelegenheid van onze 42e trouwdag. We werden op een zeer professionele manier ontvangen in een zeer stijlvolle omgeving. Je voelde je gelijk erg op je gemak en alles straalde vriendelijkheid uit. Vanuit een visa creditcardactie konden we kiezen uit een 3-gangen keuzemenu. De gerechten van alle gangen werden als schilderijtjes geserveerd en de smaken waren uitmuntend op elkaar afgestemd. Een feest voor oog en tong. De bediening was zeer deskundig en iedere vraag werd direct beantwoord. Een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Wij gaan zeker nog een keer terug.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid