Genieten met een gouden randje
AANBIEDING
MEER INFORMATIE

Goud

Lloydstraat 204 3024 EA Rotterdam Nederland

Bij restaurant Goud in Rotterdam is het culinair genieten. Hier kan je genieten van HEERLIJKe gerechten van Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker. Naast de gerechten op de kaart biedt het restaurant ook elke dag fantastische producten aan die op dat moment ingekocht konden worden. Bij Goud ben je ervan verzekerd dat elk gerecht een ware smaakexplosie is.

Naast het restaurant speelt de bar ook een prominente rol. Hier kan je volop genieten van de cocktails en de bites die door Goud geserveerd worden. Bij mooi weer kan je zelfs HEERLIJK genieten op de terrassen en wordt buiten het vuur aangestoken op de Big Green Egg of Ofyr en worden de drankjes vanaf de nieuwe buitenbar geserveerd. 

Ook de inrichting van het restaurant is bijzonder. De sfeer in het restaurant is zowel intiem als zakelijk te noemen. Door de keuze voor intieme ronde banken kan iedereen cozy genieten in een eigen “box”. De vele gouden details in het restaurant zijn daarbij ook niet te missen. Speciaal voor jou is dan ook al het goud opgepoetst om een ware gouden keuken experience te kunnen ondergaan. Voor een restaurantbeleving met een gouden randje ben je bij dit restaurant dus aan het juiste adres. 

Sfeerwoorden
Trendy
Reviews
8
Eten
8.2
Service
8.4
Zeer goed
8.4
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
R.J.H. Dekker
|  9 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk eten,bediening was super en de sfeer was goed!
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Theo Voorstad
|  2 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
Lunchaanbieding plus koffie is duurder dan normale lunch bij Goud. Los wijnen exorbitant duur. Lunch gerechten enigszins kaal, amuses los te bestellen, maar voor amuses prijzig.
8 Eten
7 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Cees Klippel
|  25 september 2021
HEERLIJK Aanbieding
Prima gegeten,prettige sfeer,bediening moeilijk te verstaan beetje onduidelijk
9 Eten
8 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Mary kraat
|  23 september 2021
HEERLIJK Aanbieding
Lunch met een vriendin. Het was het net niet. Bediening was heel aardig en als het niet genoeg was dan konden we dit melden. Moet zeggen dat het zeker niet overdadig was maar we hadden geen zin om meer te vragen. Het lunchmenu bestond alleen uit vis: zalm daarna scholfiet en dessert was ijs. Het dessert was redelijk. De blingbling vonden we grappig
5 Eten
8 Service
7 Sfeer
8 Gastvrijheid
Bass
|  17 september 2021
HEERLIJK Aanbieding
Geweldig mooie zaak met dito eten!
9 Eten
9 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid