3-gangenlunch + bruisend aperitief
3-gangenlunch + bruisend aperitief
4-gangendiner incl. aperitief
4-gangendiner incl. aperitief
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Goud
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

Goud

Lloydstraat 204 3024 EA Rotterdam Nederland

Bij restaurant Goud in Rotterdam is het culinair genieten. Hier kan je genieten van HEERLIJKe gerechten van Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker. Naast de gerechten op de kaart biedt het restaurant ook elke dag fantastische producten aan die op dat moment ingekocht konden worden. Bij Goud ben je ervan verzekerd dat elk gerecht een ware smaakexplosie is.

Naast het restaurant speelt de bar ook een prominente rol. Hier kan je volop genieten van de cocktails en de bites die door Goud geserveerd worden. Bij mooi weer kan je zelfs HEERLIJK genieten op de terrassen en wordt buiten het vuur aangestoken op de Big Green Egg of Ofyr en worden de drankjes vanaf de nieuwe buitenbar geserveerd. 

Ook de inrichting van het restaurant is bijzonder. De sfeer in het restaurant is zowel intiem als zakelijk te noemen. Door de keuze voor intieme ronde banken kan iedereen cozy genieten in een eigen “box”. De vele gouden details in het restaurant zijn daarbij ook niet te missen. Speciaal voor jou is dan ook al het goud opgepoetst om een ware gouden keuken experience te kunnen ondergaan. Voor een restaurantbeleving met een gouden randje ben je bij dit restaurant dus aan het juiste adres. 

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Aan het water
Sfeerwoorden
Chic Romantisch Stijlvol Trendy Zakelijk
Keuken
Aziatisch Internationaal Regionale keuken Modern Europees
Gebruikersfoto's
Reviews
9
Eten
9.2
Service
9.1
Uitmuntend
31
9.1
Sfeer
9.3
Gastvrijheid