13 Indonesische gerechtjes + Chardon Garden Spritz
13 Indonesische gerechtjes + Chardon Garden Spritz
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
TIWYA
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

TIWYA

Kruiskade 15 3012EE Rotterdam Nederland

De smaak, sfeer, en sensatie van authentiek Indonesië liggen hier op je te wachten. TIWYA introduceert zichzelf met familierecepten, een bar met exotische cocktails en een club. TIWYA, wat staat voor this is what you are, brengt de beste versie van jou naar boven. Met het inspirerende interieur, de geur van specerijen en meeslepende muziek weet deze nieuwkomer alle zintuigen te stimuleren.

Een nieuwe, innovatieve, shared dining experience waarbij een inspirerend interieur, authenthieke indoneschische familierecepten, de geur van specerijen en meeslepende muziek tezamen komen en alle zintuigen stimuleren. TIWYA voelt aan als een luxe resort met een warm welkom waar iedereen zich thuis voelt. Van het moment dat je door de orginele Indonesische houten deuren stapt tot de slag op de gong die de clubavond inluidt.

Dit is TIWYA Rotterdam. Dit is wie jij bent.

Sfeerwoorden
Stijlvol Trendy
Reviews
7.7
Eten
7.8
Service
7.8
Goed
7.5
Sfeer
8
Gastvrijheid
Cheyenne Gonesh
|  9 augustus 2022
HEERLIJK Aanbieding
Zoals op de foto te zien staat er een bord met plakjes vlees erop. Eronder vermeld 13 kleine gerechtjes Helaas kregen wij dit niet zo in het restaurant. We kregen een maaltijd van rijst en mie kip kokos kip kerrie saté stokjes etc je had voor hetzelfde 32 euro dit ergens kunnen afhalen voorgerecht een pompoensoep smakend naar Kokos. Helaas niet niet blij met de aanbieding met het eten. 13 kleine gerechtjes zijn gewoon to impress 13 leuke gerechtjes met van alles wat wat van de kaart ! er staat bijvoorbeeld tonijn op. Voor 3 x 32 euro had je heus wel een leuk bordje hiervan kunnen maken.
4 Eten
6 Service
2 Sfeer
6 Gastvrijheid
Ellen
|  6 augustus 2022
HEERLIJK Aanbieding
Goed eten. Niet bijzonder en ook niet bijzonder goed bereid maar wel gewoon goed. De club is prachtig ingericht. De service is heel vriendelijk en prima.
7 Eten
8 Service
8 Sfeer
7 Gastvrijheid
Jasper Steenwinkel
|  6 augustus 2022
HEERLIJK Aanbieding
Rustig, weinig personeel en het personeel dat er was had weinig verstand van zaken. Gooide zomaar wat op tafel en had geen aandacht voor wat ze op tafel zetten. Ook nul bijverkoop of persoonlijke aandacht. Jammer!
8 Eten
4 Service
5 Sfeer
5 Gastvrijheid
T. Brouwer
|  8 mei 2022
Primera
De bediening was erg leuk en het eten was prima!
8 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Richard
|  5 maart 2022
HEERLIJK Aanbieding
Food is good, nice variation from mild to spicy Service is good
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Mees
|  26 september 2021
HEERLIJK Aanbieding
Het duurde erg lang voordat we onze eten kregen. Het was lekker, maar ik heb betere Indonesische eten gegeten voor een betere prijs. Inrichting is wel trendy en leuk gedaan, maar een beetje donker om de menukaart te lezen. De service kan beter. De hele avond hoorde we glazen sneuvelen… jammer.
6 Eten
5 Service
6 Sfeer
6 Gastvrijheid
L.M.
|  24 september 2021
HEERLIJK Aanbieding
Prettige sfeer, mooie ambiance. Bediening ook prima, heel gastvrij en vriendelijk. Het eten vond ik een beetje tegen vallen, ik had er meer van verwacht. Er wordt aangegeven 14 gerechtjes, ik verwachtte wat speciaals daarbij en had mij verheugd op echt lekker Indonesisch eten.. De soep als vooraf smaakte naar cup-a-soep. De kleine bakjes zuur, en de witte en gele rijst en bami ed wordt allemaal als gerecht gerekend. Dan blijft over sate stokjes (waren wel lekker), rendang (wat flauw van smaak), kippedij en wat sajoer lodeh. Alles bijeen was het ok, maar qua eten (en daarvoor ga je toch uit eten) had het beter gekund.
6 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Meer bekijken