RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
+31 (0)70 209 9

Hotel Indigo The Hague x Brasserie Stocks and Bonds

Noordeinde 33 2514GC Den Haag Nederland

Bij Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde, gelegen in het hart van Den Haag, voelt het als thuiskomen in een bijzondere omgeving. Het viersterren Boutiqe Hotel is gevestigd in een voormaling bankgebouw dat dateert uit 1833 en ooit in gebruik is geweest door 'De Nederlandsche Bank'. Dit is ook terug te zien in het unieke interieur. Koninklijke schilderijen, marmeren kolommen en luxe meubilair zorgen ervoor dat je je waant in de luxuese wereld van private banking. 

Word wakker in één van de 63 bijzondere designkamers, die allen voorzien zijn van een luxe badkamer met inloopdouche, comfortabele, extra lange bedden, Wi-Fi, minibar en gratis toegang tot de fitnessruimte die de gehele dag geopend is.

Bij Brasserie Stocks & Bonds geniet je naast culinaire gerechten ook nog van een prachtig uitzicht over het mooie Noordeinde en het Paleis Noordeinde. De chefs staan voor je klaar om unieke gerechten te creeëren bereid met uitsluitend verse producten. Probeer daarna één van de signature cocktails die de Gold Bar te bieden heeft!

Reviews
7.7
Eten
8.8
Service
8.6
Zeer goed
10
8.8
Sfeer
9
Gastvrijheid