4-gangendiner | ALL-IN 4-gangendiner
4-gangendiner | ALL-IN 4-gangendiner
6-gangendiner | ALL-IN 6-gangendiner
6-gangendiner | ALL-IN 6-gangendiner

Brasserie de Cleenne Mossel

oudestraat 26 4311 AW Bruinisse Nederland
De naam "De Cleenne Mossel" ontleent zijn oorsprong aan de gevelsteen die prominent aan de voorkant van het pand is geplaatst. Dit historische gebouw, dat halverwege de 17e eeuw werd opgericht, heeft door de jaren heen verschillende doeleinden gediend. Sinds 29 mei 2019 verwelkomt Brasserie De Cleenne Mossel gasten aan de Oudestraat.
 
Het restaurant straalt een klassieke charme uit en biedt tegelijkertijd moderne, verfijnde gerechten aan. Dankzij nauwe samenwerking met de leveranciers kunnen ze hun gasten de beste producten en smakelijkste gerechten presenteren. Chef-kok, Nando van As, heeft na jarenlange ervaring in diverse restaurants de kans gegrepen om zijn eigen culinaire visie te realiseren in Bruinisse. Zijn keukenstijl is geëvolueerd tot een unieke combinatie van uitgesproken smaken en verfijnde texturen, waarbij hij lokale producten als basis gebruikt en een subtiele voorliefde toont voor Aziatische invloeden.
 
Bij De Cleenne Mossel streven ze ernaar om het diner te transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Dit streven wordt treffend verwoord door de inscriptie op onze gevelsteen: "Deze tekst luidt als volgt "Dit hvys is goet en beqvaem, De Cleenne Mossel is syne naem".  Een tekst waar ze als team volledig achterstaan en zich elke dag 100% voor inzetten.
Sfeerwoorden
Klassiek Landelijk Stijlvol
Keuken
Aziatisch Frans Traditionele keuken Regionale keuken Modern Europees
Reviews
9.3
Eten
8.3
Service
8.6
Zeer goed
4
7.8
Sfeer
9.3
Gastvrijheid