RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
050 207 4600

The Market Hotel

Grote Markt 31 9712HS Groningen Nederland

Per 1 mei 2021 heeft The Market Hotel Groningen haar deuren geopend! Nadat WestCord Hotels vanaf 2016 betrokken was als hotelpartner bij het project om de Grote Markt te transformeren, is dit prachtige en duurzame hotel écht het slotstuk!

The Market Hotel Groningen is de ideale uitvalsbasis voor avontuur, gezelligheid en cultuur. Het kloppend hart van Groningen ligt aan je voeten. Geniet hier van de prachtige ruimtes van het hotel, die met uitstekende service gepaard gaan op de Grote Markt in Groningen!

Ontspan je hele lichaam in de welness, deze bevindt zich in de kelderverdieping van het hotel. Deze fraaie welness beschikt over een fitnessruimte, Finse sauna en Turks stoombad. Daarnaast zijn er twee behandelruimtes die middels een schuifdeur samengevoegd kunnen worden tot een duo behandelruimte.

HEERLIJK genieten kan in het stijlvolle Café Willem Albert.t. Hier word je volledig voorzien van een uitgebreid diner, ontbijt of gewoon van een relaxte borrel. Daarnaast heeft Café Willem Albert een bakkerij met eigen ingang aan de Grote Markt. In de bakkerij kan men je naast ambachtelijk gebakken brood ook terecht voor biologisch schepijs, huisgemaakte patisserie, koffie en belegde broodjes.

Café Willem Albert serveert 's avonds gerechten volgens de ‘nieuwe Nederlandse keuken’, Hollandse gerechten met een moderne twist, waarbij zoveel mogelijk wordt gekookt met lokale ingrediënten. Op de terrassen aan de Grote Markt is ruimte voor meer dan 250 zitplaatsen.

Met dit gloednieuwe hotel op een toplocatie, wordt er ingestaan voor een HEERLIJK ontspannen verblijf! Er zijn 123 hotelkamers, verdeeld over zes verdiepingen. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en hebben een luxe en warme uitstraling. Bij de bouw van dit fantastische hotel is er dus aan alles gedacht!

Reviews
9.3
Eten
9
Service
9.1
Uitmuntend
4
8.8
Sfeer
9.3
Gastvrijheid