3-gangendiner
3-gangendiner

Eighty-Four

Oranje-Vrijstaatkade 25 1093 KS Amsterdam Nederland

Bij Eighty-Four gebruiken ze alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke hap een ware smaakexplosie is. Er is o.a. keuzen uit Heerlijke burgers, salades, biefstuk en kipsaté. Maar dat is nog niet alles! De zalm wordt speciaal voor jou gerookt in eigen rookoven, wat resulteert in een delicate en verfijnde smaak die je nergens anders zult vinden.

Bij Eighty-Four draait het niet alleen om vlees of vis, maar ook om het omarmen van plantaardige alternatieven met dezelfde geweldige smaak en bevrediging. Zo hebben ze verschillende vegetarische en vegan mogelijkheden. Wat dacht je van de heerlijke avocadoburger!?

De gastvrije sfeer en vriendelijke bediening zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. Of je nu met vrienden, familie of collega's bent, het restaurant van Eighty-Four biedt de ideale setting voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer en reserveer nu om zelf te ontdekken waarom Eighty-Four dé plek is voor liefhebbers en fijnproevers in Amsterdam-Oost. Uitstekend bereikbaar per tram (lijn 19) of trein (Station Muiderpoort) en voldoende parkeermogelijkheden (zondags gratis).

Faciliteiten
Terras Aan het water Rolstoeltoegankelijk Huisdieren welkom
Sfeerwoorden
Duurzaam Huiskamersfeer Stijlvol
Keuken
Internationaal
Reviews
8
Eten
9
Service
8.6
Zeer goed
2
8
Sfeer
9.5
Gastvrijheid