RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken

Het Gelukshuis

Eiland 2 6107 CA Stevensweert Nederland

Het Gelukshuis is niet zomaar een unieke plek waar mensen optimaal kunnen genieten en ontspannen. Het is niet zomaar een plek maar één waar plezier, geluk & overvloed centraal staan in in de vorm van een wellness: een prive overnachting met sauna, spa met bubbelbad en alles wat een knus nest zou maken. 
Een superfijne plek vol luxe, overvloed en genieten in het prachtige glooiende Limburgse landschap tussen de velden en meren.

De prive overnachting in het Gelukshuis is volledig ingericht om jou en je partner totaal te laten ontspannen. Aan hand van het gratis ´Het geluk in de liefde´ spel kunnen jij en de partner met behulp van de vragen een nog diepere connectie aangaan met elkaar en zo de relatie naar een hoger niveau tillen.

Kom tot rust in de jacuzzi of sauna, geniet van de goed gevulde koelkast en de onbeperkte thee en koffie. Laat je betoveren door de romantische aankleding en het brandende hout in de openhaard. 

Na een HEERLIJKe nachtrust wordt je gewekt met een luxe ontbijt. Na afloop van de staycation ga je uitgerust naar huis maar MET een liefdesexperience op zak!