4-gangenmenu + extra's
4-gangenmenu + extra's

Salty Seafood Restaurant

Grote Markt 3 8011 LV Zwolle Nederland
Chef
Nino Willems
Maître
Aysen Bilal

Nino Willems is een jonge en gepassioneerde chef-kok met uitgebreide ervaring in gerenommeerde restaurants. Hij heeft gewerkt bij Beluga (*) in Maastricht, De Kromme Watergang (**) in Breskens en De Librije (***) in Zwolle. Na zeven leerzame jaren besluit hij samen met zijn vriendin Aysen Bilal, voormalig gastvrouw bij De Librije en Restaurant Poppe, een eigen zaak te beginnen. Nino Willems is dit jaar uitgeroepen als New Chef on the Block of the Year.

Afkomstig van de Zeeuwse kust, waar Nino is opgegroeid, koestert hij een liefde voor alles wat uit de zee komt. Zijn ontmoeting met Hendrik Kramer, een visser op de eerste duurzame Nederlandse kotter, brengt alles samen. Ondanks de vele culinaire opties in Zwolle ontbreekt het aan een visrestaurant, vooral een met duurzame vis.

Dit leidt tot het concept van een unieke combinatie: Salty Seafood Restaurant en Bistro. Het Salty Seafood Restaurant bevindt zich op Grote Markt 3 in Zwolle en biedt een avond van culinair genieten met zeevruchten en bijpassende wijnen.

Erkenning
14.0 | Gault&Millau
Sfeerwoorden
Chic Klassiek Stijlvol Trendy
Keuken
Vis Modern
Reviews
9
Eten
10
Service
9.5
Uitmuntend
1
9
Sfeer
10
Gastvrijheid