5-gangendiner
5-gangendiner

Binnen de Poorte

Beekstraat 39 8081EB Elburg Nederland
Chef
Rick ten Cate
Sommelier
Natasja Bijl
Maître
Natasja bijl

Welkom in het prachtige Elburg, een historische Hanzestad waar je wordt omringd door monumentale schoonheid en een sfeervolle haven. Midden in het bruisende centrum vind je restaurant Binnen de Poorte, de perfecte plek voor een HEERLIJK diner na een dag vol avontuur en ontdekkingen!

Binnen de Poorte is een plek waar je kunt genieten van goed eten en een relaxte sfeer. Het menu is samengesteld met verse en lokale producten, bereid door getalenteerde koks die zich laten inspireren door invloeden uit de internationale keuken. Hier proef je de moderne en herkenbare stijl met subtiele Oosterse invloeden.

Of je nu een watersportliefhebber, fietser of wandelaar bent, Elburg biedt voor ieder wat wils. Hoe leuk is het om deze avonturen te combineren met een heerlijk etentje bij Binnen de Poorte? De menukaart biedt een scala aan gerechten die makkelijk te delen zijn, vergezeld door verrassende wijnen en lokale speciaalbieren die perfect aansluiten bij de smaken op je bord.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek Elburg en ontdek de monumentdichtheid, diverse musea en natuurlijk de sfeervolle haven. En maak je dag compleet met een bezoek aan Binnen de Poorte, waar goed eten en een relaxte sfeer samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

Beschikbare dieetwensen
Veganistisch
Faciliteiten
Terras Rolstoeltoegankelijk Huisdieren welkom Per boot te bereiken
Sfeerwoorden
Bourgondisch Duurzaam Huiskamersfeer Romantisch Stijlvol Trendy Zakelijk
Keuken
Aziatisch Italiaans Internationaal Zuid-amerikaans Indiaas Frans Argentijns Hollands Arabisch Thais Mediterraans Japans Indonesisch Chinees Spaans Vis Turks Mexicaans Grieks Veganistisch Amerikaans Afrikaans Vietnamees Ethiopisch Marokkaans Nepalees Libanees Iraans Braziliaans Belgisch Caribisch Kantonees Surinaams Oost-europees Modern Europees
Reviews
7.9
Eten
8.9
Service
8.4
Zeer goed
7
7.9
Sfeer
8.9
Gastvrijheid