3-gangenkeuzemenu
3-gangenkeuzemenu

Bistro de Boterbrug

Boterbrug 13 2611 CJ Delft Nederland
Chef
Ewout ter Harmsel

Sinds december 2022 biedt een charmante Franse bistro op de Boterbrug in Delft een sfeervolle ambiance om van te genieten. Dit historische pand, dat al sinds 1585 bestaat, straalt karakter en geschiedenis uit.

De eigenaar en chef-kok, Ewout ter Harmsel, heeft van jongs af aan een band met Frankrijk. Hij begon als afwasser en ontwikkelde al snel een passie voor koken.  Zijn droom was altijd om een eigen zaak te starten, en hij miste in Delft een goede Franse bistro waar je klassieke gerechten kunt eten en goede wijn kunt drinken. Toen hij dit pand ontdekte, zag hij meteen het hele concept voor zich.

Bij het vormgeven van het interieur hebben ze zich laten inspireren door zowel de elegantie van Parijs als de tijdloze klassieke inrichting. De muren zijn verfraaid met kunstwerken, foto's en spiegels die allemaal gerelateerd zijn aan eten, Frankrijk of Delft.

Het menu van Bistro de Boterbrug is levendig en ondergaat regelmatige veranderingen. Ze streven ernaar om zich aan te passen aan de seizoenen en presenteren een "plat du jour," een dagelijks wisselend gerecht. Het doel is om voortdurend nieuwe gerechten uit te proberen en als ze in de smaak vallen, voegen ze deze permanent toe aan de menukaart.

 
 
 
Keuken
Frans
Reviews
8.8
Eten
8.8
Service
8.8
Zeer goed
4
8.8
Sfeer
8.8
Gastvrijheid