Wine experience | 6-gangen chefsmenu
Wine experience | 6-gangen chefsmenu
4-gangenlunch + extra's
4-gangenlunch + extra's

Daalder

Postjesweg 1 1057 DT Amsterdam Nederland
Chef
Dennis Huwaë
HEERLIJK Top 100

Nog geen half jaar nadat chef Dennis Huwaë met Daalder zijn eerste Michelinster ontving, pakt het team ’t restaurant in. Inclusief ster. Daalder verhuist naar de Postjesweg 1 in Amsterdam en neemt al het beste mee naar hun nieuwe locatie in Het Sieraad. Daar, in het voormalige Edel, vindt Huwaë de ruimte om zich opnieuw verder te onderscheiden. In smaak en sfeer.

‘Bij Daalder willen we zoveel mogelijk verschillende gasten aan tafel krijgen. Hier kan dat.’ Het gepoetste messing en marmer van hun thuis in de Jordaan maken op de nieuwe locatie van Daalder plaats voor neon, grafische vormen en street art. Aan de Postjesweg barst de zaak van energie met een bar om de avond door te borrelen, de ronde 8-persoonsbooths waar groepen vrienden samen komen, en muziek die de avond ook op smaak brengt.

De omgeving mag totaal anders zijn; het team serveert in hun nieuwe thuis alle Daalder-signaturen met datzelfde persoonlijke praatje aan tafel, die échte aandacht en met de relaxte maar precieze service. De ravioli met rode biet, de sate ayam-amuse, en Daalder’s iconische “stroopwafel” – stuk voor stuk verhuizen ze mee. ‘Het beste keert terug. Maar in een heel andere setting.’

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 15.5 | Gault&Millau Plek 83 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Trendy
Reviews
9.6
Eten
9
Service
9.1
Uitmuntend
25
9
Sfeer
9
Gastvrijheid