4-gangenlunch incl wijnarrangement + extra's
4-gangenlunch incl wijnarrangement + extra's
6-gangenmenu
6-gangenmenu
6-gangenmenu incl. wijnarrangement
6-gangenmenu incl. wijnarrangement

Daalder

Postjesweg 1 1057 DT Amsterdam Nederland
Chef
Dennis Huwaë
HEERLIJK Top 100

De kleurrijke, bruisende ambiance met zachte neon-kleuren, de muurschildering van de New-Yorkse streetart kunstenaar Elle en de soulvolle playlist van chef Dennis Huwaë, maakt Daalder de ultieme bestemming voor de fijnproever van vandaag. Het is in deze moderne, swingende omgeving waar Dennis Huwaë’s creativiteit en authenticiteit tot volle bloei kan komen.

Tijdens zijn vele reizen naar Azië heeft chef-kok Dennis een voorliefde ontwikkeld voor het eten van de foodstands op straat. Deze smaken, in combinatie met zijn Molukse roots, dienen als inspiratie voor zijn culinaire creaties, wat Huwaë uniek maakt onder de sterren-chefs. Een gerecht waar zijn Molukse roots duidelijk in naar voren komen, is zijn 'Mukus Fried Chicken'. Het begint voor Dennis allemaal met uitgebreid experimenteren om de kip zo mals te maken dat hij smelt op de tong en dan vindt hij uiteindelijk in de oscietra kaviaar het magische ingrediënt om de ultieme smaakcombinatie te creëren, die het gerecht naar grote hoogte stuwt. Voor Dennis Huwaë blijft een gerecht altijd in ontwikkeling. Zelfs zijn iconische ‘Stroopwafel' heeft zich ontwikkeld tot een dessert met een Japanse twist, want de eindeloze mogelijkheden in smaakcombinaties blijven zijn creativiteit prikkelen; het kan altijd spannender, innovatiever en verrassender.

Met elk gerecht vertelt hij een verhaal en neemt hij je mee op zijn culinaire reis en verrast je met een creatief en innovatief tasting menu, dat niet alleen een streling voor de tong is maar ook een visueel spektakel biedt. De gerechten, bereid met de mooiste seizoensgebonden ingrediënten, zijn zorgvuldig samengesteld en bieden stuk voor stuk smaakexplosies waar je steeds naar terugverlangt.

Maar Daalder is meer dan alleen eten. Het is een ervaring op zich, het is een uniek fine dining restaurant. Het kleurrijke decor, de levendige sfeer en het attente personeel zorgen voor een fine dining ervaring die je niet snel zult vergeten. Of je nu in de stemming bent voor een intiem diner of een groots feest, Daalder biedt de perfecte setting voor een ontspannen maar exclusieve dinerervaring.

Kom naar Restaurant Daalder, gelegen in hartje Amsterdam, en ervaar de magie van dit unieke Michelin-sterrenrestaurant.

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 15.5 | Gault&Millau Plek 78 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Trendy
Reviews
9.4
Eten
8.9
Service
9
Uitmuntend
35
8.8
Sfeer
9
Gastvrijheid