5-gangendiner
5-gangendiner

Zott

Dorpsstraat 49 3433CL Nieuwegein Nederland
Chef
Mario van Rinsum en Tom Joling

Restaurant Zott is gelegen Nieuwegein.

Terwijl je tot rust komt in dit mooie stukje Nieuwegein geniet je van verse vis of van een mals stuk vlees van de rotissoier. Het kundige personeel weet altijd de perfecte wijn te schenken bij je gerecht.

Het terras is gelegen aan het water op de Oude Sluis, een HEERLIJKe locatie om even te onthaasten. Leuk weetje: Het Rijk besloot dat ten zuiden van Utrecht een nieuwe woonkern zou komen. Op 1 juli 1971 werden de gemeenten Jutphaas en Vreeswijk daarom samengevoegd tot de nieuwe gemeente Nieuwegein. 

 

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Sfeerwoorden
Romantisch
Reviews
8.7
Eten
9
Service
8.5
Zeer goed
7.9
Sfeer
8.4
Gastvrijheid
J. van Thiel
|  31 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Wat wij hier meegemaakt hebben is met geen woorden te beschrijven ronduit onbeschoft. De amuse en de eerste twee gangen gingen goed, toen we vervolgens meer dan een uur op ons 3e gerecht moesten wachten ging mijn man vragen of ze ons vergeten waren. Bleek van niet maar de kok kon het niet aan. Na het hoofdgerecht was de 4e gang die 5 minuten na het hoofdgerecht werd geserveerd een kaasplankje oa met blauwschimmel kaas waar ik niet van houd en dus liet staan. Vervolgens kregen we binnen 10 minuten het dessert. Het eten was niet zoals we gewend zijn bij andere Heerlijk aanbiedingen. Toen ik terugkwam van het toilet kregen wij zonder dat er gevraagd werd of wij nog koffie of iets anders wilden bestellen de rekening. De serveerster zei dat ze dacht dat wij haast hadden (?). Bij het afrekenen zei de kok tegen ons, toen wij zeiden dit vreemd te vinden, dat het restaurant niet onze stijl was en of we maar nooit meer terug wilden komen! Zott is echt te zot voor woorden en nee wij komen hier nooit meer terug. Deze onbeschofte behandeling hebben wij nog nooit meegemaakt en wij bezoeken verschillende keren per jaar een restaurant via Heerlijk.
5 Eten
5 Service
1 Sfeer
1 Gastvrijheid
Peter van der Tol
|  10 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten en de bediening was erg klantvriendelijk en gastvrij. Een top avond.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Wim Kooij
|  27 mei 2022
HEERLIJK Aanbieding
HIER VOOR HET EERST GEGETEN EN ZEKER NIET VOOR HET LAATST! ETEN WAS HEERLIJK EN MOOI OPGEDIEND. EN DAN DE DAME VAN DE BEDIENING HEEL AARDIG EN EEN HELE GOEDE GASTVROUW. PRIMA ZOTT GA ZO DOOR. TOT DE VOLGENDE KEER. WIM KOOIJ.
9 Eten
10 Service
8 Sfeer
10 Gastvrijheid
Michael
|  12 oktober 2020
HEERLIJK Aanbieding
Ben hier voor de tweede keer geweest na goede ervaringen na mijn eerste bezoek. Ontvangst zeer hartelijk door eigenaar. Vier-gangen lunch was uitmuntend. Prachtig opgemaakte borden met verrassende gerechten waarvan de smaken van de verschillende ingrediënten perfect in balans waren. Komen hier zeker terug.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
M.A.E.
|  3 oktober 2020
HEERLIJK Aanbieding
Wij vonden het 4-gangendiner erg creatief opgediend en hebben ervan gesmuld. Een minpuntje was er wel nl. dat er geen kraanwater besteld kon worden; dit terwijl wij wel andere drankjes hadden besteld !. (alleen geen alcohol)
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Hubert Voskuijl
|  1 oktober 2020
HEERLIJK Aanbieding
We waren hier voor het eerst. Komen zeker terug. Zeer vriendelijke en correcte bediening. Eten was prima. Hele goede prijs-/kwaliteitsverhouding
8 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Muchael
|  14 september 2020
HEERLIJK Aanbieding
Prachtige locatie. Gastvrije persoonlijke ontvangst. 4 gangen lunch was voortreffelijk. Prachtige smaakbalans en breed palet aan producten. Gezellig en sfeervol ingericht restaurant. Kom hier zeker terug.
10 Eten
10 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid