RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0165532632

Vroenhout

Vroenhoutseweg 21 4703SG Roosendaal Nederland
Chef
Meester kok Nico van Beekveld
Sommelier
Walter Lopez
Maître
Walter Lopez
HEERLIJK Top 500

Van meet af aan brengt Nico van Beekveld de keuken van Vroenhout op een hoger peil, zoals je van een Meester-kok mag verwachten. Binnen de kortste keren wordt het restaurant een vaste waarde in de culinaire top van West-Brabant. Koken naar de seizoenen, de introductie van nieuwe kooktechnieken en streven naar duurzaamheid, onder meer door gebruik van producten uit de streek. Op veel fronten loopt Vroenhout voorop.

Hele generaties jonge talentvolle koks en gastheren en -vrouwen krijgen er hun opleiding. Op de vrije maandagen tilt Nico toegewijde amateurkoks tijdens kookworkshops op een hoger niveau.
Ambitie te over, waardering eveneens. Totdat in 2010 alles letterlijk in rook lijkt op te gaan. Een grote brand verwoest de monumentale boerderij. Alles gaat verloren, op één ding na: het receptenboek van Nico.

Vroenhout herrijst uit zijn as. Een nieuw gebouw, met respect voor de landelijke omgeving en de agrarische geschiedenis. Vraag je Nico en Lore hoe ze terugkijken op die dramatische gebeurtenis, dan zie je aarzeling, maar uiteindelijk een twinkeling: ‘Het heeft ons ontegenzeggelijk mooie kansen geboden.’
Restaurant Vroenhout is als 25-jarige in de bloei van zijn bestaan.
Zeer eigentijds, met een uiterst moderne keuken, een prachtig, ruim en licht interieur en een fraai terras in een betoverende omgeving. In die inspirerende entourage is de kookkunst van Nico nog steeds up-to-date, verfijnd en vernieuwend.

Genieten van een lichte lunch op het terras? Gezellig dineren in een uitgekiende omgeving? Alle mogelijkheden tezamen om jouw kennismaking onvergetelijk te maken.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.5 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Duurzaam Stijlvol Trendy Zakelijk
Keuken
Internationaal Frans
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
87.8%
Reviews
8.9
Eten
8.8
Service
8.7
Zeer goed
181
8.3
Sfeer
8.9
Gastvrijheid