Boompjes

Unieke en smaakvolle eetervaring

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Boompjes
Irenestraat 1
5825 CA Overloon
nederland

In het Brabantse dorpje Overloon, in het hart om precies te zijn, bevindt zich restaurant Boompjes. Kenmerkend voor Boompjes is dat het restaurant voornamelijk werkt met lokale seizoensproducten. Als ambassadeurs van Dutch Cuisine zijn jong ondernemerspaar Jaap en Veronique Volman overtuigd van de lokale producten en haar potentie. Bij Boompjes is elk product even belangrijk. Of het nou vlees, vis of groente is. Het is niks voor niks dat Restaurant Boompjes al na één jaar is opgenomen in de ranglijst van de We’re Smart® Taste Summit. Gasten een unieke en smaakvolle eetervaring is waar Boompjes naar streeft.

Chef kok Jaap Volman is tijdens zijn eerste stage verknocht geraakt aan het toenmalige de Heeren van Overloon. Na zeven jaar werkervaring bij o.a. Bolenius en Brienen aan de Maas keert hij terug bij zijn oude liefde en begint aan een nieuwe uitdaging. De Heeren van Overloon heeft hij overgenomen en vanuit daar is restaurant Boompjes ontstaan.

Samen, na veel hulp met vrienden en familie, staan Jaap en Veronique Volman klaar om de gasten een HEERLIJKe dag te bezorgen.

 

Reviews
"Boompjes" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Irenestraat 1, Overloon
4.3 out of 5 stars - 3 votes Zeer goed
9
Eten
8.3
Service
8.7
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
 • 10

  Jos Hegeman

  Ingrediënten waren een voor een authentiek en puur van smaak. Bloem (met honing) en muizen meloen uit eigen tuin, waar we tussen de 5 gangen door even rondgekeken hebben.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  23 september 2020
 • 7.75

  WB

  Onze kennismaking met dit restaurants is ons zeer goed bevallen. Alle gerechten van het 5-gangenmenu waren voortreffelijk van smaak en plaatjes.om te zien. De bediening was vriendelijk, maar de service kan beter:: het duurde ruim een kwartier voor het aperatief werd opgenomen.; de eerste amuses waren er al voor het aperatief !? Gedurende het diner waren de bijpassende wijntjes er wel steeds voor het betreffende gerecht.. Het stoorde ons ook, dat het lang duurde voor tafels ,die door gasten waren verlaten, werden afgeruimd., terwijl de bediening die tafels met "lege handjes" bleef passeren.! Hoe dan ook: de kwaliteit van het eten was dermate goed, dat we zeker nog een keer terugkomen.!
  9
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  21 september 2020
 • 8

  R.Woerlee

  Heerlijk en verrassend gegeten! Mooi om de seizoensgroente in de hoofdrol te zien.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  12 september 2020