Sukhothai Thanee

Authentieke Thaise kwaliteit op het bord

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Sukhothai Thanee
Noorderstraat 19 H
1017 TR Amsterdam
nederland

In restaurant Sukhothai Thanee kan je genieten van de authentieke Thaise smaken. Een subtiele balans tussen zout, zoet en zuur, af en toe een bittertje maar ook de pittigheid van de chili’s, van licht pittig tot echt Thais pittig. Er wordt gekookt met verse, originele ingrediënten. Zo maken zij de currypasta’s zelf naar traditionele recepten.

Van 2015 tot 2019 heeft Sukhothai Thanee als foodcourt de naam gevestigd als Sukhothai Streetfood Express in Amsterdam Zuidoost. Met name de curry’s hebben daar veel waardering gehad van het publiek. Sinds april 2019 zijn zij overgestapt tot een volwaardig restaurant. Inmiddels lijkt het alsof ze al tientallen jaren niets anders hebben gedaan! Een jaartje later en de onderscheidingen vliegen binnen. 14 Gault&Millau punten, een certificaat van het internationale Thai Select en de bekroning tot The Best Thai van 2020 door Singha.

Bij Sukhothai Thanee breng je quality time door met vrienden of familie, of gewoon gezellig met zijn tweeën. Onder het genot van een puur Thais menu met diverse gerechten waar je, volgens Thais gebruik, samen van alle gerechten kunt genieten. Shared dining, een Thaise traditie!

Reviews
"Sukhothai Thanee" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Noorderstraat 19, Amsterdam
4.5 out of 5 stars - 3 votes Uitmuntend
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9

  mlm

  De ontvangst en bediening was hartelijk en het 5 gangen diner met een heerlijke fles wijn was voortreffelijk. Je moet wel van pittig eten houden, maar het was wel goed in balans met de andere ingrediënten. Kortom, een aanrader!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  16 oktober 2021
 • 9

  Lucien

  Het eten was subliem, thais op hoog niveau. De sfeer is gemoedelijk en romantisch. Thaise kunst en prachtig opgedekte tafels met hagelwitte tafellinnen maken dat je bij binnenkomst direct voelt dat het een fijne en lekkere avond wordt. Wij komen zeker vaker terug.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  10 oktober 2021
 • 9

  FM de Bok

  Prima gegeten. Gevarieerde fijne smaken (niet vet!) in juiste hoeveelheden in een prettige ambiance voor een goede prijs.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  4 september 2021