Flicka*

Complete flicka-ervaring met aandacht voorop

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Flicka
BERM 47
5331 KL Kerkdriel
Nederland

Met de opening van Flicka in Kerkdriel maakte Thomas van Santvoort zijn droom waar. Flicka is Zweeds voor meisje. Deze naam is ontstaan uit liefde voor zijn 3 meiden: zijn dochters Filippa en Fosse, en natuurlijk zijn rots in de branding Merlijn.

Thomas en Merlijn zijn een perfect team: waar Thomas met zijn perfectionisme helemaal opgaat in zijn keuken, neemt Merlijn alle tijd voor de gast en de beleving binnen Flicka. Thomas heeft hiervoor al veel ervaring opgedaan bij gerenommeerde zaken als Boreas, Parkheuvel en Beluga. 

“Ik wil de gasten een pure en complete avond bezorgen. Daarin vind ik het belangrijk dat elk ingrediënt in mijn gerecht naar voren komt. ‘What you see is what you get’. Serveer ik kreeft, dan krijg je als gast zowel een stuk staart als de schaar. Geen poespas hier.” - aldus de gepassioneerde chef. 

Merlijn weet sinds de opening van Flicka waar haar passie ligt: gasten verwennen en hen een onvergetelijke ervaring bezorgen. Bij Flicka draait alles om aandacht. Voor de gasten, voor elkaar, voor de gerechten en de wijn. 

Dat je bij het topteam van Flicka een ultieme culinaire ervaring krijgt is ook de culinaire critici niet ontgaan. Nog geen jaar na de opening mocht het restaurant in 2019 al een felbegeerde Michelinster in ontvangst nemen! Daarnaast is Flicka in bezit van 14,5 Gault&Millau punten en heeft het een notering in de Lekker gids top 500. Een mooie prestatie! 

Laat je culinair verwennen in dit prachtige pand aan de Waal en reserveer jouw tafel!

Reviews
"Flicka" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 BERM 47, Kerkdriel
4.5 out of 5 stars - 53 votes Uitmuntend
9.3
Eten
9.1
Service
8.6
Sfeer
9
Gastvrijheid
  • 8.75

    MR

    Geweldig! Wat een smaken.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 september 2021
  • 10

    Louis De Koning

    Geweldig gegeten. Perfecte wijnen en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De sausen zijn fenomenaal. Zeer intens en ongelofelijk smaakvol. Alleen voor de sauzen gaan wij nog een keer terug. Echt een beleving.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 september 2021
  • 9.25

    Frans van Roosmalen

    Heerlijk gegeten, fijne bediening, mooie huiskamer setting. Complimenten aan de keuken brigade.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    17 september 2021
  • 10

    D

    Perfect
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    17 september 2021
  • 8.75

    Jona

    Heerlijk en verfijnd gegeten. Elke gang was lekker en verfijnd. Een zuurtje met een pittig randje, als bonbonnetjes verpakt. Vriendelijke bediening. Het restaurant staat dicht op de weg, Binnen is het sober chic ingericht.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    11 september 2021
  • 9.75

    Ronald Harte

    Heerlijke avond gehad bij Flicka, het eten is er fantastisch, de bediening vlot en vriendelijk. Mooi ingericht restaurant en we voelden ons echt welkome gasten????
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 september 2021
  • 8.25

    L de Vries

    Gastvrij ontvangen en uitstekend gegeten.
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 september 2021
  • 9.75

    Toon Claes

    Het was top, dank jullie wel !!
    10
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    9 september 2021
  • 8.25

    Bernard Bothe

    het eten was uitstekend. De bediening goed
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    9 september 2021
  • 9

    Jan van den Akker

    We hebben genoten van een heerlijk 5 gangen lunch met voortreffelijke bijpassende wijnen. Het afsluitende kaasplateau met port was top.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    5 september 2021
  • 8.75

    Richard

    Heerlijk gegeten. We hadden het geluk dat we buiten konden lunchen. Mooie gerechten en prima bediening. Mooiste gerecht was Coquilles met paddestoelen en tijmsaus. We komen graag nog een keer terug!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    4 september 2021
  • 8

    Viguurs

    Fantastische avond met voortreffelijk eten en wijn
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 september 2021
  • 9.75

    Hannah

    Wij hebben voor de eerste keer in dit restaurant gegeten. Het was fantastisch. De gerechten waren verrassend qua smaak en prachtig opgemaakt. De service was prima. De bediening was professioneel en vriendelijk. We hebben genoten van deze avond. Het was zeker voor herhaling vatbaar.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    3 september 2021
  • 10

    Yifa Xu

    Heerlijk gegeten en bediening was zeer vriendelijk en professioneel.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    3 september 2021
  • 7.25

    Hans Wetser

    Bediening was niet erg attent. Miste de "echte" gastheer/gastvrouw. Halve glaasjes wijn (à €5,00 per glas) waren wel erg klein. Tijdens een wijnproeverij wordt er meer in een glas geschonken. Supplement prijs voor kaasplateau i.p.v. dessert is eveneens aan de hoge kant. Voor die prijs verwacht je bijna een extra gang.
    9
    Eten
    6
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 september 2021
  • 9

    Bram Faber

    Prima sfeer en top eten!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    26 augustus 2021
  • 9.5

    Elly

    Heel goed gegeten bij Flicka. Echt heerlijke gerechten van begin tot het einde. Jammer dat er achter ons een groep zat die best wat luidruchtig was. Dit is het restaurant niet aan te rekenen. Verder alles perfect en zeker voor herhaling vatbaar.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    26 augustus 2021
  • 10

    helma

    Een zeer gastvrije omgeving, verrukkelijke gerechten, originele smaken.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2021
  • 9.25

    Toon Claes

    Het was heerlijk !!!!
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 augustus 2021
  • 8.25

    Wia Veenendaal

    Eten was uitstekend. Ook wij vonden dat we erg lang moesten wachten op een dessert. Daarom geen koffie meer genomen. Buiten zitten was prima, het weer was goed. Glas Riesling voor 9€ vond ik ook wel duur. Een fijne avond gehad.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 augustus 2021
  • 8.75

    June Verkuil

    Het eten en de bediening waren uitstekend. Voor mijn man duurde het etentje veel te lang. Daarnaast vinden wij de lokatie bepaald, mede vanwege de verkeersherrie, niet geschikt voor een sterrenrestaurants.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 augustus 2021
  • 7

    Nicole Heuts

    Het eten was uitstekend en buiten op het terras genoten van het prachtige weer. Jammer dat er erg veel tijd tussen het hoofdgerecht en het dessert zat. Bijna 1 uur en daardoor hebben we de koffie uiteindelijk gelaten. De wijn-spijs combinaties vond ik niet altijd even passend en ook niet heel bijzonder. De prijs van 9 euro per glas vond ik dat ook erg duur net als het water, 7 euro per fles.
    8
    Eten
    6
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 augustus 2021
  • 8.25

    Mieke

    Zeer lekker gegeten. Verrassende combinaties. Het terras vond ik niet zo sfeervol.komt waarschijnlijk ook door de lelijke, kapotte glaswand.
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 augustus 2021
  • 8

    Wil

    Wij aten hier met een aktie, een 5 gangen menu. De bediening is vriendelijk en professioneel, maar niet uitzonderlijk. Het eten is erg goed en zeker een ster waard, 2 sterren zal moeilijk worden want er is geen wow factor, maar nogmaals, de smaken zijn erg goed! Veel vis, hoofdgerecht is vlees. Een kaasplankje was de tegenvaller van de avond, wel erg simpele kaasjes, geen keuze en een flinke meerprijs. Porties niet groot, maar na 5 gangen en amuses zit je wel vol. De sfeer is sobertjes, als een gemiddeld net wat beter restaurant. Geen sterrenambities voor de entourage.
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 augustus 2021
  • 10

    Albert van den Berg

    Heerlijke lunch, zeer prettige bediening, uitstekende wijnen. Helemaal niets op aan te merken!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 augustus 2021