5-gangendiner
STAR EDITION
5-gangendiner

Rooftop Merckt

Grote Markt 33 9712 HP Groningen Nederland
Chef
Thomas Beekhuis
Maître
Daan Veen

Het geluid van de bruisende stad Groningen gecombineerd met fine dining en een adembenemend uitzicht. Bij Rooftop Merckt kies je voor een beleving op hoog niveau. Een unieke ambiance dankzij het glazen dak van Italiaans ontwerp die de ervaring verrijkt met prachtige vergezichten. 

Geniet van schitterende kleuren, pure ingrediënten en smaakvolle composities. Dat staat voorop bij de witte brigade! Zij voegen ondersteunende smaken toe om het uiterste uit de pure ingrediënten te halen. Denk aan gebrande vanille om het aardse en zoetige naar boven te halen en limoen vanwege zijn frisheid. De chefs stellen met zorg de wisselende kaart samen. In het menu zit altijd een element dat door de chefs zelf geplukt is.
 
De keuken van Rooftop Merckt staat onder leiding van chefkok Thomas Beekhuis. Hij heeft een passie voor werken met pure ingrediënten. Zo is hij graag in de natuur, plukt hij zijn ingrediënten met zorg en verwerkt deze zorgvuldig in verrassende en artistieke gerechten.
 
Geniet op de uitzonderlijke rooftop met panoramisch uitzicht, terwijl je uitkijkt op alle highlights van de stad. Kom jij hier snel HEERLIJK genieten? 
Erkenning
13.5 | Gault&Millau