RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
013 737 0144

Pikaar

Vrijthof 27 5081 CB Hilvarenbeek Nederland
Chef
Cas Pikaar
Maître
Kelly Pikaar
HEERLIJK Top 100

In een karakteristiek oud dokterspand aan de Vrijthof in Hilvarenbeek maken chef Cas Pikaar en zijn vrouw Kelly Pikaar in 2021 hun culinaire droom waar met restaurant Pikaar. Kelly komt uit een horecafamilie en heeft dit leven met de paplepel ingegoten gekregen. Cas werkte hiervoor als chef bij het Bib Gourmand restaurant Doyy in Eindhoven. Samen zijn ze een droomteam! 

Dat de jonge chef op hoog niveau kookt is niet onopgemerkt gebleven. In 2020 werd hij door Michelin bekroond met de Young Chef Award. Pikaar streeft een totaalbeleving na. Topproducten, smaaknuances en Brabantse gastvrijheid vormen het signatuur. “Mijn signatuur is complex in haar eenvoud. Rijk, fris, prikkelend en gewaagd. Samen met mijn gedreven team zoek ik contrasten en grenzen op in smaak en balans. We werken nauw samen met een geselecteerd aantal topleveranciers, waarmee we continu op zoek gaan naar het allerbeste wat de natuur ons te bieden heeft” – aldus Cas Pikaar.

Dat je bij Pikaar op hoogwaardig kunt genieten blijkt ook uit de waardering vanuit de culinaire gidsen. Gault&Millau bekroont het restaurant met maar liefst 15 punten en de Lekker Gids met een plek in de Top500. Daarnaast mocht Pikaar de award voor ‘Beste Nieuwkomer van Nederland’ via de Restaurant Awards 2022 in ontvangst nemen. Een mooie prestatie! Tot slot heeft het restaurant dit jaar haar eerste Michelinster in ontvangst mogen nemen. Dit restaurant is zeker de moeite waard om te bezoeken.

 

Erkenning
Restaurant Awards HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 15.0 | Gault&Millau Plek 49 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Keuken
Vis Fusion Europees
Reviews
10
Eten
9
Service
9.8
Uitmuntend
2
10
Sfeer
10
Gastvrijheid
Meer over Pikaar