FG Restaurant**

Twee Michelinsterren ervaring: ALL-IN 5-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 135.00 € 193.00Te reserveren t/m 30 december 2017
Originele prijs € 193.00
Korting 31%
Je voordeel € 58.00

Fanatiek Genieten op tweesterrenniveau van een ALL-IN 5-gangenmenu voor slechts € 135,-


Met FG Restaurant (2 Michelinsterren) behoort de Rotterdamse patron cuisinier François Geurds in de gastronomie tot de absolute top. Geen chef zo vergevorderd op gebied van smaak als hij. Zijn heldere Bloody Mary smaakt meer naar tomaat dan een rijpe San Marzano.


FG Restaurant kent geen grenzen of kledingvoorschriften. De ultieme eetbeleving is niet gebonden aan een dress code, is de stellige overtuiging van deze Food Guru.


Op het bord is hem echter niets (te) gek. De gerechten die je met liefde krijgt voorgeschoteld, dagen je uit en zullen je met zekerheid inspireren. De onverhoedse verrassing zit ‘m in elke gang. FG staat (garant) voor Fanatiek Genieten.


Grijp deze kans! Ervaar de goddelijke gerechten tegen een zacht prijsje, en boek snel een tafel voor slechts € 135,-!



  • Te reserveren t/m 30 december 2017

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

  • Het arrangement bestaat uit: een 5-gangenmenu, vijf begeleidende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Katshoek 37
3032 AE Rotterdam
Nederland
  • FG Restaurant**
    7.8

    Misleidend

    Heerlijk.nl doet vermoeden alsof het een aanbieding is. Er staat duidelijk van 193,- voor 135,- per persoon. Het menu wat geserveerd wordt is anders dan het \"echte\" vijfgangen menu (geen kaviaar, geen kobe beef, etc). Ik raad dan ook aan niet via heerlijk.nl hier te gaan eten maar gewoon te reserveren en het gewone menu te nemen in plaats van dit uitgeklede menu, wat wij als zeer teleurstellend hebben ervaren. Voor ons geen reserveringen meer via heerlijk.nl. Het restaurant is mooi aangekleed, het personeel liet wat steekjes vallen. Het eten viel tegen, mooi opgemaakte borden worden tot soep omgetoverd door er aan tafel een lading saus overheen te gooien. Al met al goed, maar ook teleurstellend....
    8
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 november 2017
  • FG Restaurant**
    9

    Marilieke Elings

    We hebben een fantastische middag gehad bij FG restaurant. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik raad dit restaurant zeker aan!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    6 november 2017
  • FG Restaurant**
    8

    Lorraine

    Hartstikke mooi restaurant voor een lunch, de prijs vanuit heerlijk en rechtstreeks scheelt niet veel maar 2,50 dat was wel teleurstellend. Aanrader is om toch het all incl te nemen, 9,50 voor een kop koffie en 12,00 voor een thee vind ik net iets te prijzig. Leuk om te zien maar ikzelf zou niet meer terug gaan, decoratie was wel geweldig van het restaurant. Leuke middag gehad.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    6 november 2017
  • FG Restaurant**
    8

    Peter Prins

    Heerlijk gegeten. Leuke ervaring in zo’n 2 sterren restaurant. Erg veel wisselende bediening aan de tafel. Niet allemaal helemaal terzake kundig. Één ober zelfs arrogant. Leuke aanbieding. Uiteindelijk toch nog behoorlijk wat geld uitgegeven.
    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    6 november 2017
  • FG Restaurant**
    6

    Peter Bouman

    Ik vind dat er weinig tot geen aandacht is besteed aan onze tafel. De chef kwam wel geregeld bij een tafeltje achter ons langs en serveren. Dat was waarschijnlijk elite, terwijl wij dan blijkbaar gewone klanten zijn. Bij het serveren werd alles even snel opgedreund, zonder echte passie. Er was onduidelijkheid over het aantal gangen, terwijl we wel twee extra\'s hadden besteld. Maar één bleek samen gevoegd met een gang. Bij een andere gang werd de bijpassende wijn niet uitgelegd. De koffie duurde een kwartier, friandises stonden wel op tafel. Het koffie apparaat bleek storing te hebben gehad. Werd ons niet even ingeseind dat het wat langer duurde. Toen de koffie kwam ook geen excuus daarvoor. Ook werd er geen suiker en melk op tafel geserveerd bij de koffie. Van een tweesterren restaurant verwacht ik meer. Rekening van € 265 voor twee personen was tenslotte wel van twee sterren niveau.
    8
    Eten
    5
    Service
    6
    Sfeer
    5
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    3 november 2017
  • FG Restaurant**
    9.3

    Jacqueline Van den Berg

    Heerlijk gelunched! Werkelijk bijzonder. Verrassende smaken. Het lekkerste stukje vlees ooit gegeten. Leuk aangeklede gerechtjes. Precies goed. De stoelen waren mooi maar voor mijn tafelgenoot en mij te laag en de gesprekken onderling waren wat lastig ivm de accoustiek. Maar het is een aanrader op bijna een verborgen plek in Rotterdam.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    2 november 2017
  • FG Restaurant**
    9.3

    Watervlug

    Zeer goed gegeten. Zeer verrassende gerechten mooi vormgegeven en opgediend.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    2 november 2017
  • FG Restaurant**
    6

    Nicole Coret

    Toen we binnen kwamen kregen we het gevoel de Efteling binnen te stappen. We gingen vol verwachting er naar toe, namelijk nog nooit twee sterren gegeten dus dat beloofde wat. Maar we vonden het erg teleurstellend. We dachten dat twee sterren gebaseerd was op entourage, smaken en spannende gerechten. Niet dus, zelfs de cappuccino was niet goed. Hier gaan we niet meer naar terug
    5
    Eten
    6
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    2 november 2017
  • FG Restaurant**
    8.8

    Martijn Schoonhoven

    Mooi restaurant, prachtige/smakelijke spijzen en dranken, aangename bediening. Voor fijnproevers.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    1 november 2017
  • FG Restaurant**
    10

    Adriana

    Heel goed eten en een fantastische informele sfeer. Een verademing.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    30 oktober 2017
  • FG Restaurant**
    9.5

    John

    Warm onthaal bij binnenkomst. Het eten is geen eten meer. Het is verheven tot kunst. Geurds weet waar hij mee bezig is. Alles klopt.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    29 oktober 2017
  • FG Restaurant**
    9

    Martine van den hurk

    Heerlijk eten, nieuwe dingen geleerd en geproefd. De kwaliteit spat ervan af. Zeer gastvrije ontvangst, heerlijke stoelen, leuke mensen aan het tafeltje naast ons. Wij komen terug.
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    29 oktober 2017
  • FG Restaurant**
    9.8

    Pat666

    Elk gerecht is een feestje voor ogen en mond. Heerlijk gegeten en in de watten gelegd.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 oktober 2017
  • FG Restaurant**
    7.8

    MAE

    Het was een hele bijzondere gelegenheid voor ons en daarom zeer speciale lunch. Ontvangst was veel belovend; de gerechten en bijpassende wijnen zeer mooi; de bediening was echter een beetje rap. kort en snel; we hadden graag wat meer contact gevoeld en wat meer ruimte gekregen tussen de startende gerechtjes. Ons plekje, met uitzicht op een achterom parkeerplaats, vond ik jammer... Daarnaast had ik graag vooraf gehoord dat het aangeboden aperitief (€35) niet bij het all inclusief arrangement was inbegrepen; dan kan ik kunnen kiezen (!) en dat extra koffie weer wel inbegrepen was, was mij ook niet duidelijk .. Echter wel erg lekker gegeten bij FG.
    9
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 oktober 2017
  • FG Restaurant**
    9

    J Engel

    Wij werden bijzonder gastvrij ontvangen, in de watten gelegd, verwend met de heerlijkste gerechten die er uitzagen als kleine schilderijtjes: \'puur snoepen\'. Kortom: het was voor ons een onvergetelijke avond !
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 oktober 2017
Pagina 1 of 15
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer