Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 10

    De Saffraan Amersfoort

    Heerlijke avond gehad bij De Saffraan. De gerechten waren misschien niet allemaal even spannend, maar het waren stuk voor stuk erg lekkere schilderijtjes. De kleding van de zwarte brigade oogt misschien ietwat oubollig, maar de service is erg spontaan. Leuke meiden. We gaan graag nog eens terug
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Gerben via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 8

    Geniet aan de Amstel Uithoorn

    eten was goed alleen de boeking was op de een of andere manier niet doorgekomen
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door jan van der waay via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 7.8

    Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort Ooij

    goede prijs kwaliteit verhouding
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Leon Kurstjens via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 8

    Bistro De Broeierd (by Fletcher) Enschede

    Was super lekker eten .personeel was vriendelijk
    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Cm Mondeel via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 8.5

    Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord Oisterwijk

    Prima, attente en vriendelijke bediening. Het “ heerlijk” 3 gangen menu was goed. Keuze uit vlees, vis of vegetarisch. De huiswijn is altijd goed bij Fletcher
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bert Schreuder via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 9

    De Provenier Schiedam

    Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel Komen Zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ron Knuf via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 9.5

    Steakhouse Pampas Krimpen a/d Ijssel

    goed eten goede bediening licht een beetje veel
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door gerda hermus via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 6

    Mr Twins Rhoon

    Bij binnenkomst werd alleen gevraagd heeft u gereserveerd, de jassen werden niet aangenomen.We mochten wel zelf een plekje uitzoeken, de serveerster vroeg of wij al op de site hadden gekeken, dus wij namen aan dat bekend was dat we hadden gereserveerd via een voucher van de Primera actie. Vervolgens kregen we de kaart waarop we het menu uitzochten van 34,50 50% daarvan is 17,25. Bij de boeking stond EUR 20,00 ipv EUR 40,00 ons voordeel 80 euro. Maar bij het afrekenen moest ineens de hele rekening worden betaald omdat we niet hadden gezegd dat we kwamen eten via de restaurantactie, want dan hadden wij dit niet mogen eten. Wij zagen het probleem niet zo het was nog altijd goedkoper, wat
    8
    Eten
    4
    Service
    6
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Carpediem via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 8.3

    Olio Nuenen

    Naam doet vermoeden dat sprake zou zijn van een Italiaans restaurant. Later bleek dat dit nagenoeg niet het geval was. Het eten en de presentatie was uitstekend! De moeite waard om nog eens terug te komen
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hans van Schip via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 9.5

    Biblio Rotterdam

    Het restaurant is gevestigd in een deel van een oud (en zeer knap gerestaureerd) pakhuiscomplex in hartje Rotterdam. Rustig complex, geen hinder van verkeerslawaai. De naam verraad al de ambiance. We waren er door de Primera actie daarheen gelokt. De gastvrijheid was optimaal. De smaken van de gerechten voortreffelijk. Het is de prijs zeker waard. Ook zonder Primera korting
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Martin van Brenen via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 8.3

    Biblio Rotterdam

    Een prima restaurant waar het diner elke keer uitstekend is. Ook dit keer waren alle gangen weer verrukkelijk en met zorg bereid. Goede, vriendelijke en snelle bediening. We zijn al een al meerdere malen bij Biblio wezen eten en het is altijd zeer naar wens
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Vincent via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 8.3

    Steakhouse Pampas Krimpen a/d Ijssel

    Heerlijk gegeten , vriendelijk personeel en voor herhaling vatbaar
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lekker gegeten via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 6.5

    Bij de Bruin Rotterdam

    We hadden geheel andere verwachtingen van deze locatie. Ons beeld van Heerlijk.nl restaurants was anders. Nu erg klein en donkere locatie (bruincafé). De gerechten waren wel lekker, maar zeker niet bijzonder. Bij het dessert hebben we een dessertwijn besteld. Een heel klein glaasje voor een forse prijs. We zijn toch anders gewend. Jammer
    6
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Frank via HEERLIJK Aanbieding
    21 januari 2019
  • 9.3

    Kek Den Bosch

    Heerlijk gegeten. Gezellige sfeer. Prima bediening
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mevr. van Vliet via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
  • 8.3

    Het Havenhuis Etten-Leur

    Bijzonder goed gegeten. Bediening erg vriendelijk en klantgericht. Doordat het een hoge ruimte is wel veel "geluidsoverlast". Misschien is het een idee om het geluid te breken door bijvoorbeeld scheepsvlaggen op te hangen
    8
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door A VAN DER LINDEN via HEERLIJK Kortingsactie
    21 januari 2019
Pagina 1 van 3566
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer