Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.8

    Ratatouille Food & Wine* Haarlem

    we hebben heerlijk gegeten, prachtig opgemaakte gerechten, heerlijke combinaties, goede bijpassende wijnen ,heel goed service! We komen graag terug!
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door jarig via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 9

    De Zwaan* Etten-Leur

    Mooie opgemaakte schotels met oog voor details. Goede service en bediening. Goede prijs / prestatie verhouding.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ange via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 8.5

    Mazie Den Haag

    Hoge kwaliteit van gerechten, zeer verfijnde smaken, top !
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door mariette via HEERLIJK Aanbieding
    28 mei 2017
  • 5

    Grandcafe De Kamer Slagharen

    Ik vond het niet goed, ongezellig restaurant oudbollig, zeer heet geen airco. Prijs te hoog voor deze ouderwetse omgeving.
    4
    Eten
    6
    Service
    4
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door A Brouwers -zomer via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 8

    Hunting Lodge Rozendaal (Gld.)

    3 gangen menu geboekt via de actie van heerlijk 10-daagse. 2 lekkere amuses en lekker brood als vooraf. Voorgerecht met tonijn was een beetje droog. Hoofdgerecht was eend met allerlei combinaties met mais. Eend is niet mijn favoriet maar deze was erg mals, lekker klaargemaakt. Dessert was helemaal af met banaan als hoofdthema. Bob arrangement was mogelijk maar voor 3 halve glazen 13,50 euro pp vind ik toch wel aan de prijzige kant. Bediening was goed, maar wel erg zakelijk.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door bert middelbrink via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 6

    De Provenier Schiedam

    Vond de ontvangst onvriendelijk
    7
    Eten
    5
    Service
    7
    Sfeer
    5
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marina Kloet via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 7.8

    `t Nonnetje** Harderwijk

    We kregen een tafel op het terras in de volle zon. Geen pretje totdat de zon onderging. Het eten was heerlijk en prachtig opgemaakt. De bediening was professioneel en enthousiast. We vonden de gastheer wel erg uit op de verkoop van extra gerechten naast het Heerlijk-menu.
    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ties Kroezen via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 8.8

    Auberge Jean & Marie Amsterdam

    De bediening en het eten was uitstekend. Jammer dat in zo'n week maar 5 tafels bezet waren. dit restaurant verdient meer.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ton via HEERLIJK Aanbieding
    28 mei 2017
  • 9

    De Jonge Halewijn Beverwijk

    fantastic restaurant in beverwijk, gladly returning soon!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lilla Farkas via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 7.8

    Looks Amsterdam

    Het 3 gangen menu was verrassend en heel lekker. Bediening vriendelijk en attent. We hadden een fijne tafel achterin in de zaak bij de patio met openstaande deuren. Was fijn met het warme weer.
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door R.E. Oudshoorn via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 9

    Red Chilli Nieuwe Niedorp

    Zeer gastvrij! Wij wilden buiten zitten en toen het begon te waaien, was het geen enkel probleem, ondanks de drukte om binnen plaats te nemen. De dieetwensen worden goed onthouden en uitgevoerd. Ontzettend lekker gegeten!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Charis via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 5.8

    O Mundo* Wageningen

    Het eten was erg goed, wat je mag verwachten van een sterrenrestaurant. De bediening daarin tegen was traag en had geen zicht op de tafels. Drinken moest je om vragen en het water moest je zelf maar inschenken. Enkele obers liepen in spijkerbroek en sportschoenen. Bij het verlaten van het restaurant kon er geen gedag meer vanaf. Kortom het eten klopte en was lekker maar de service en beleving van een sterrenrestaurant miste.
    8
    Eten
    4
    Service
    6
    Sfeer
    5
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Wij via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 9.5

    Apicius* Bakkum

    Prima bediening en echt heerlijk gegeten,
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Renee Stronk via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 7.8

    Het Prentenkabinet Leiden

    Gisteravond weer heerlijk gegeten bij het Prentenkabinet. Wat een mooie locatie is dit toch! Dit keer zaten we niet in één van de stijlvolle ruimtes, maar buiten op het terras. Dit is gelegen aan de achterzijde en grenst aan de grote binnentuin van de oude universiteitsbibliotheek. Het menu was van de Heerlijk-10daagse. Stuk voor stuk heerlijke gerechten, met mooie smaakcombinaties en prachtig opgemaakte borden. Hierbij kozen we voor bijpassende wijnen per glas,. Dit bleek een gelukkige keuze: de sommelière schonk ons verrassende rn smaakvolle glazen. Een paar puntjes op de i zouden de ervaring naar een nog hoger plan tillen: * introductie van menu, met vraag of er evt allergieën of... Lees meer »
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rene via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
  • 9

    De Molenaar Onderdendam

    Heerlijke smaken, in kleine porties en dus niet klem gegeten en geweldige wijnen erbij. Gewoon prima.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bart Muntjewerf via HEERLIJK10Daagse
    28 mei 2017
Pagina 1 van 2545
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer