Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 1

    't Goede Leeuwarden

    Vanwege corona konden we niet gaan eten, primera en / heerlijk strooien nog wat extra zout in de wond door de standaard berichten hierover gewoon te versturen. Kennelijk lukt het niet om dit te cancelen of uit te zetten
    1
    Eten
    1
    Service
    1
    Sfeer
    1
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Tonvdm via
    23 maart 2020
  • 10

    VINEUM Rotterdam

    topavond
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ang via HEERLIJK Aanbieding
    18 maart 2020
  • 9

    Central Park Voorburg Voorburg

    Zeer warm welkom in een leeg restaurant vanwege de coronavirus ontwikkelingen. We hoorden daar dat het restaurant die avond zou dichtgaan.......Zeer genoten van de super vriendelijke service aan tafel, smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. Driegangen aanbieding uitgebreid met een heerlijk Wagyu tussengerecht voor € 15 p.p. We gaan er 'in betere tijden' weer gaar naar terug
    9
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Renek via HEERLIJK Aanbieding
    17 maart 2020
  • 1

    SMAEK Geldrop

    Vanwege het corona virus waren alle horeca gelegenheden dicht, dus we hebben helaas geen gebruik kunnen maken van de actie
    1
    Eten
    1
    Service
    1
    Sfeer
    1
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Conny Engelen via
    17 maart 2020
  • 9.5

    De Kromme Watergang** Hoofdplaat

    Heerlijk vijfgangenmenu gegeten met perfect bereide vis, een prachtig gerecht met tonijnsashimi, een smaakbommetje van little gem met stokvis en rode peper tussen de amuses en een fantastisch hoofdgerecht met tarbot en knolselderij. Passende wijnen en een zeer bijzonder 'tussenamuse', een parel van witte chocola. Ieder gerecht was authentiek. Bijvoorbeeld een papillotte met kabbeljauw die echt botermals was. Ik was alleen maar het is me aan niets tekort gekomen. Geweldige ervaring
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Paul Aerts via HEERLIJK Aanbieding
    16 maart 2020
  • 9

    Brouwerskolkje Exclusief Overveen

    Heerlijk gegeten in een hele gezellige omgeving
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jacqueline van Egmond via HEERLIJK Aanbieding
    16 maart 2020
  • 8.8

    Parkheuvel** Rotterdam

    heb prima gegeten, heb prima gezeten, uitzicht super natuurlijk, bediening goed, eten top. had niet gezien dat arrangement incl wijn en koffie was dit werd ongemerkt aangepast met een colaatje en een gerechtje extra, wat ik persoonlijk jammer vond is dat de grote chef - bij wie je gaat eten die middag - in zijn stoel bleef zitten en niet de moeite nam even bij zijn gasten te gaan kijken of gedag kwam zeggen
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jw van lier Van lier via HEERLIJK Aanbieding
    16 maart 2020
  • 8.5

    Bij de Bruin Rotterdam

    Heerlijk gegeten en genoten van een onwijs goede lunch
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Puck via HEERLIJK Aanbieding
    16 maart 2020
  • 6.5

    Bridges Amsterdam

    We hebben een 3 gangen lunch gegeten. Ik had vis en mijn tafelgenoot had vlees. Ik weet niet hoe goed het zou zijn geweest als ik voor 100% vegetarisch was gegaan. Het was er erg rustig voor de zondagmiddag. De kelner deed zij. Uiterste best volgens ons soms een beetje veel zijn best.... jammer genoeg doen ze geen aanbiedingen meer via Groupon of Social deal
    7
    Eten
    6
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marco via HEERLIJK Aanbieding
    16 maart 2020
  • 9.3

    Herberg De Klomp Vilsteren

    We hebben hier heerlijk geluncht. Alle gerechten waren prachtig opgemaakt en de kwaliteit was zeer hoog. Ook de bediening was zeer kundig en gastvrij
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door S.E.C. Koggel-Blum via HEERLIJK Aanbieding
    16 maart 2020
  • 10

    Het Prentenkabinet Leiden

    Was, wederom, aangenaam vertoeven in dit mooie restaurant. Jammer dat door de Corona crisis het wat stiller was, gelukkig waren wij er tijdens de lunch. Gerechten zagen er weer prachtig uit en smaakte heerlijk. De ober zag bij binnenkomst een glas prosecco, weinig bruis, werd subiet omgewisseld voor een goed bruisend exemplaar! Top. Hopelijk komt alles snel weer goed, sterkte
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Els P via HEERLIJK Aanbieding
    16 maart 2020
  • 1

    ZiN Zandvoort

    Niet gegeten. Corona. Code nog niet gebruikt dus. Niet zo handig om deze mail te sturen
    1
    Eten
    1
    Service
    1
    Sfeer
    1
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Astrid via
    16 maart 2020
  • 10

    Bistro Puur Oldenzaal

    Ooit via de AH restaurantactie hier gegeten en toen ik van Primera een voucher kreeg en PUUR daar bij stond, was de keuze gauw gemaakt. Een geweldige, gezellige en goede eetgelegenheid. Hebben ook al vele malen hier gegeven en komen zeker terug
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ada Brummel via
    15 maart 2020
  • 9.8

    Parc Hilversum

    Heerlijk gegeten met bijpassende wijnen. Hoofdgerecht was echt een topper
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dennis via HEERLIJK Aanbieding
    15 maart 2020
  • 8.8

    De Gouden Leeuw Bronkhorst

    De ontvangst was heel gastvrij en vriendelijk. Diner was prima, zag er aantrekkelijk uit en smaakte goed. Wat me opviel en irriteerde, was naarmate de avond langer duurde, de bezoekers slechter in de gaten werden gehouden. M.a.w. het was een kunst om de aandacht te vangen om koffie te bestellen en later om de rekening te vragen. Dit is in strijd met de goede start en is in mijn ogen een duidelijk minpunt
    9
    Eten
    6
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door P. via
    15 maart 2020
Pagina 1 van 4426