Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 7.8

    LEV Foodbar Doetinchem

    Wij hebben een heerlijk diner en een gezellige sfeer en heel plezierge bediening gehad ter ere van mijn verjaardag. Bij binnenkomst felicitaties en op tafelt bordje met gefeliciteerd met naam. Ook onze vrienden vonden het een aanwinst voor Doetinchem, Wens LEV heel veel succes.
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Johanna Groenewegen via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 8.5

    Bistro het Koetshuis Enschede

    Ongelooflijk dat het restaurant niet op de hoogte was van onze komst. Heel erg slordig. Gelukkig heeft men nog een tafel voor 2 personen kunnen vinden. Anders hadden we na een uur lopen niets kunnen eten en zouden we onverrichterzake naar huis hebben moeten terugwandelen. Geen idee waarom Heerlijk het restaurant niet geïnformeerd heeft.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door HW Laan via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 10

    Koetshuis Rhederoord De Steeg

    De gerechten, met bijpassend wijnarrangement, smaakten uitstekend. Alerte bediening maakten de avond perfect. Het verblijf aan de voet van de Postbank was rustgevend. Kortom een aanrader!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Nico Bouwman via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 8

    Oogst Den Haag

    Gisteravond voor het eerst gegeten bij Oogst. Voortreffelijk 6 gangen menu. Bij enkele gerechten proef je meteen dat dit het tweede restaurant is van de eigenaar van sterrenrestaurant Callas, waar ik zo graag mag eten. Prima fles witte bourgogne voor een vriendelijke prijs. Prettige bediening. Tafeltjes staan wat dicht op elkaar, maar dat mag bij deze prijsstelling. Kortom een uitstekend restaurant en een aanrader.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door PAvL via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 9.8

    Brasserie De Koepel Voorburg

    Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht waren heel erg lekker, maar wel een beetje veel voor een lunch! Toetje vonden we niet erg bijzonder, behalve de coulis enz. Verder was het een mooi plek, bediening en gastvrijheid helemaal prima. Ga zeker weer terug in het voorjaar/de zomer
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Margaret Preston via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 9

    Brasserie Midi Groningen

    Geweldig gegeten, 4 gangen diner naar onze individuele smaak, een vlees en een vis. Ontzettend attente bediening met goede uitleg, fijne wijnen en heerlijk eten.
    9
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Paul Volleberg + Sandra via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 8.8

    Bistronoom Woerden

    Prettige ontvangst, beperkte maar uitstekende kaart, kan geen halve cijfers geven anders was het zeker een 8,5 geworden. Is zeker een volgend bezoek waard.
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door hil kuipers via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 7.8

    De Luytervelde Eindhoven

    Eten prima. Wijnarrangement viel tegen. Van de 6 gedronken wijnen was alleen de dessertwijn echt lekker. De overigen hadden weinig smaak of scoorden voldoende.
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jan via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 9.5

    NIVEN* Rijswijk

    Het enige minpuntje was dat wij wat lang moesten wachten op het dessert, terwijl de bediende al veel eerder had gevraagd of we aan het dessert toe waren. Op dat moment was het wel heel druk met uitserveren van andere gangen bij belendende tafels. Maar toch..... het duurde iets te lang.
    9
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Wim Boersma via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 8.5

    Amarone* Rotterdam

    Fantastisch!
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jeroen Hakkert via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 10

    Ripasso Terheijden

    Door omstandigheden de reservering op het laatste moment helaas moeten afzeggen.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Cees Snoeren via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 7.5

    Brasserie Le Nord Bilthoven

    Eten was goed! Netjes opgediend, creatieve samenstellingen tijdens de 5 gangen. De diverse smaken combineerde heerlijk! Veel tijd tussen de verschillende gangen, maar niet té lang. Restaurant is netjes ingericht. Wel hing er op ten duur een \'kooklucht\'. Een pluspunt: geen achtergrondmuziek. Aangegeven voorkeur te hebben voor vleesgerechten. Ondanks dat toch 2 van de 5 gangen vis. Uiteraard geen verplichting om voorkeur op te volgen, maar er zijn restaurants die daar wel de gerechten op aanpassen. Ontvangst en vertrek kan beter. Personeel loopt \'achter\' de mensen aan, in plaats van voor de mensen uit. Zodoende een beetje ongemakkelijke binnenkomst. Je hoeft niet als koning te ... Lees meer »
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hendrik Jan via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 10

    Tante Kee Kaag

    In een woord fantastisch!! Zo vriendelijk. Het zijn allemaal cadeautjes die je met liefde gepresenteerd krijgt.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door J Timp via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
  • 7.3

    De Gaffel Valthe

    Vele malen al hier heerlijk gegeten en zo ook gisteren, maar we hadden gebruikg gemaakt van de Heerlijk aanbieding zodat voor 2 personen de prijs van een 4-gangen diner totaal 70 euro zou zijn.Bij veerschillende gangen werd ons een keuze aangeboden en zo ook bij het dessert: zoet met ijs en chocolade of kaas. Tot mijn grote verbazing en teleurstelling moest ik bij het afrekenen 4,50 euro extra betalen voort het dessert met kaas, terwijl dat niet vermeld was. Zeer slechte actie van een verder goed restaurant.
    10
    Eten
    3
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door H Beekman via open review
    23 februari 2018
  • 6.3

    Vita Verde Den Bosch

    wij hadden een 6 gangen proef arrangement. was onder de maat. meerdere gerechten had ik thuis ook zo kunnen maken. een van de gasten kreeg koud vlees. geen aanrader
    3
    Eten
    6
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Peter Bekkers via HEERLIJK Aanbieding
    23 februari 2018
Pagina 1 van 3006
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer