Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 4.8

    CHANG-I Amsterdam

    Mijn verjaardagsetentje (5 gangen shared dinner voor 6 personen) hier gereserveerd via Heerlijk.nl. Kende Chang-I van eerdere gelegenheden. Altijd naar tevredenheid, maar nu viel het erg tegen. De helft van het restaurant was niet in gebruik, en in het wel geopende deel was het niet bepaald druk. Na 50(!) min nog steeds geen spoor van de eerste gang. Op mijn vraag of de kok soms in staking was kreeg ik als antwoord dat het druk (!) was en dat het eten in de keuken veel voorbereiding vergde. Nadat de eerste gang eindelijk was gekomen en genuttigd werd mij gevraagd of wij bij de volgende gang een andere wijn wensten. Mijn vraag waaruit die gang zou bestaan kon niet worden beantwoord zonder ... Lees meer »
    8
    Eten
    2
    Service
    3
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hans via HEERLIJK Aanbieding
    25 juli 2017
  • 8.8

    Brienen aan de Maas* Well

    Nice menu, nice view to the river, only the time it take to serve is little too long, but without hurries this restaurant worth it to try.
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Luis Garza via HEERLIJK Aanbieding
    25 juli 2017
  • 8.3

    Brasserie Mestreech Maastricht

    Heerlijk gegeten. Lekkere wijn. Prima bediening!
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door E Vinkenvleugel via HEERLIJK Aanbieding
    25 juli 2017
  • 8.8

    Korensant Verhildersum Leens

    Het was weer een leuke avond met fantastisch eten! Wij komen zeker terug!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door G van Houten via HEERLIJK Aanbieding
    25 juli 2017
  • 8.5

    Hofke van Bazel* Bazel

    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door CARINE CALLEWAERT via HEERLIJK10Daagse BE
    24 juli 2017
  • 7.5

    De Olifant Breukelen

    het was heerlijk, een uitstekend menu in de vorm van allemaal hapje, zowel het voorgercut, het hoofdgercht, als het dessert. Hierdoor een heel goede indruk van de menukaart waar al deze gerechtjes waren terug te vinden. Erg hartelijke bediening, maar door drukt wel wat lang wachten in het begin. Zeker een aanrader: zeer goede prijs kwaliteit verhouding, ook als je geen korting zou krijgen. Bij onderstaande prijs is wijn, 2 flessen water en 2 eigen bereide limoncello meegerekend. Bijna bezwaarlijk zo veel als wij voorgeschoteld kregen! Puim voor de keuken en de fijne bediening.
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door M.M. Vos via HEERLIJK Aanbieding
    24 juli 2017
  • 8.8

    Aan de Zweth* Schipluiden

    We zijn heel gastvrij ontvangen,en hebben heerlijk gegeten. Een culinare verrassing.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door A Verspeek via HEERLIJK Aanbieding
    24 juli 2017
  • 9

    De Kruidfabriek by Lute Amstelveen

    Het regende buiten pijpenstelen maar binnen een feestje voor de smaak papillen. De lunch was gevarieerd, verzorgd met aparte combinaties en verschillende bereidings wijzen. Voor ons een super geslaagde en gezellige middag en voor herhaling vatbaar.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door kraantjes via HEERLIJK Aanbieding
    24 juli 2017
  • 8

    OLIVA Den Bosch

    Leuke sfeer. Fris nieuw restaurant met vlotte bediening en mooi eigentijdse gerechten. Verrassend goed!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Johan van Steijn via HEERLIJK Aanbieding
    24 juli 2017
  • 10

    De Fakkels Sint-Truiden

    woensdag avond super avond zowel ontvangst door gastvrouw als van de gastheer waren topen super hartelijk de hapjes tot en met koffie versnaperingen waren en lust voor oog en zeker voor maag top combinaties en alles perfect van kruiding en respect en vooral kennis van het product wat betreft de gaar tijden top zaak doe zo verder !!! grt swennen p en colega's met heelwat culinaire achtergrond
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Patrick Swennen via HEERLIJK10Daagse BE
    24 juli 2017
  • 8.3

    Brasserie Mestreech Maastricht

    Eerlijke keuken met goede bediening. Prijs kwaliteit verhouding heel goed
    8
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Eric Franken via HEERLIJK Aanbieding
    24 juli 2017
  • 8.8

    Danyel Maastricht

    Perfecte bereiding van alle gerechten. Goede smaken en combinaties. Varkensvlees met risotto was een 10plus. De chef komt regelmatig langs voor feed back en met uitleg
    10
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Eric Franken via HEERLIJK Aanbieding
    24 juli 2017
  • 9.5

    Van Vlaanderen Amsterdam

    We hebben wederom SUPER gegeten, erg bewerkelijke gerechtjes, en zeer verfijnd van smaak, echt genieten. Sfeer is erg gastvrij, voelt je echt de verwende gast, dank.
    9
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door mariette van dijk via HEERLIJK Aanbieding
    24 juli 2017
  • 9.5

    Tafel 10 Ruiselede

    Het ziet er niet enkel lekker uit, maar het smaakt ook altijd! Zelfs vegetariƫrs worden op hun wenken bediend en kunnen steeds genieten van een lekkere verrassing.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Katrien via HEERLIJK10Daagse BE
    24 juli 2017
  • 7.3

    De Olijfboom Barendrecht

    Prima gegeten. Vier lekkere gangen. Bediening maakte wel wat foutjes. Zo werd ons niet gevraagd of we iets vooraf wilden en ook niet of we van een wijnarrangement gebruik wilden maken en voor we het wisten stond de eerste gang al op tafel. Na hier iets van gezegd te hebben werd ons wel gelijk gegeven en werd aangeboden het aperitief nog wat bij te schenken. Dit hoefde van ons niet. Na de tweede gang en nu wel bijbehorende wijn werd gevraagd of deze bijgeschonken mocht worden. Wij in de veronderstelling dat dit dan het goedmakertje was vonden dit ok. Ook bij het hoofdgerecht werd gevraagd of de wijn bijgeschonken mocht worden. Waar wij gewend zijn dat dit bij het hoofdgerecht over het ... Lees meer »
    8
    Eten
    5
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Pieter via HEERLIJK Aanbieding
    24 juli 2017
Pagina 1 van 2705
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer