Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8.8

    The Oyster Club Rotterdam Rotterdam

    Hartelijke ontvangst, heerlijk eten en prima service.De Heerlijk-lunch bestond uit een smakelijk menu van makreel, koningsvis en rood fruit. De kenden The Oyster Bar nog niet maar hij staat nu op onze lijst van favorieten
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marinus de Graaf via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 9

    Les Copains Delft

    Heerlijk gegeten, mooi opgemaakte borden en eigenlijk iets teveel gegeten. Heerlijk
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marie-Claire via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 8.8

    De Limonadefabriek Streefkerk

    We werden gastvrij ontvangen en de hele avond op een persoonlijke wijze geholpen. Een heerlijk surprisemenu op 5 december: elke gang was een kadootje op zich. Van ons mag het op zo'n manier elke dag Sinterklaas zijn! Als je niet zo'n snelle of grote drinker bent is het chauffeurs-arrangement een aanrader: de wijnen pasten allemaal perfect bij elke gang en maakten het geheel compleet
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marianne via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 9.8

    Le Garage Amsterdam

    Het was een heerlijk diner met geweldige service en vriendelijke bediening. All inclusive diner met drank en koffie. Een verassing dat dit allemaal inbegrepen was. Wij konen zeler terug
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rosemarie Verhoeven-Lisay via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 8.5

    NOMADS Amsterdam

    Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. In 12 gerechten verdeeld over 4 gangen kregen we een goed beeld van de keuken van Jordanië. Mooie smaken. Schappelijk geprijsde huiswijnen met ook een bijzondere (en lekkere) Libanese dessertwijn. Leuk interieur met mooie kleuren en veel planten. Rustig, geen opdringerige achtergrondmuziek. Aangenaam bezoekerspubliek. Kortom wij hadden een zeer plezierige avond. Aanrader
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jan Den Heijer via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 9

    Posthoorn* Monnickendam

    Fantastisch, elke keer als wij hier dineren
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door De Vries via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 8.8

    Het Prentenkabinet Leiden

    Heerlijk 4 gangenmenu met bijpassende wijn. Gerechten kwamen iets te snel achter elkaar. Maar desalniettemin zeker een aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Susanne De Bruin Vermaas via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 10

    Het Prentenkabinet Leiden

    dit is de 2e keer voor ons en wederom zijn we erg tevreden heerlijk op smaak gebrachte gerechten verleidelijk geserveerd. Wijn is voor een keuze per glas wat lastig er is weinig keuze de chardonnay woodhaven voor 6.50 per glas is dik betaald wetende dat ik deze voor rond de 9 euro kan aanschaffen... was wel prima hoor
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door winifred de Boer-Van Toorenburg via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 8.8

    Brazzo Rotterdam

    Goede kwaliteit van het eten, service was top niets was teveel. Rondrit met de tram was leerzaam en gezellig
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Chris den Boer via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 10

    De Gouden Leeuw Bronkhorst

    Ik kan niet anders zeggen dat wij volop hebben genoten van het 6 gangen suprise diner. We werden verrast met een fantastisch wildmenu. Goed wijn advies gekregen. Alles op zijn tijd. Om 19.30 uur aan tafel en om 23.30 van tafel. Leuk spontaan, maar toch enigzins gereserveerd, bedienend personeel. Zoals het hoort. Gaan hier zeker nog een keer naar terug
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rob Feenstra via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 10

    Bij Robbert Bodegraven

    Wij hebben een 7 gangenmenu genomen en hebben heerlijk gegeten. Elk gerecht was weer een feest. Mooi opgediend door vriendelijk personeel en heerlijk om op te eten. Wij hebben genoten en komen graag nog een keer terug
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door hans via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 8

    De Blauwe Lotus Eindhoven

    Rustige sfeer, vriendelijk personeel, lekker eten en goede wijnen
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marloes via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 9

    Taste bij Dirk Den Bosch

    Bijzonder lekker lunch genoten met heerlijke wijn. Klein puntje er stond koffie met friandises was helaas maar 1
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anja via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 8.5

    De Pepermolen Leidschendam

    Goed restaurant met bijzondere combinaties en smaken, zeker aan te raden als je eens wat anders wilt
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dennis Hut via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
  • 9

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Heerlijk gegeten, een super beleving
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Daniëlle de Haas via HEERLIJK Aanbieding
    9 december 2018
Pagina 1 van 3442
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer