Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8.8

    Bistronoom Woerden

    We hebben heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer. De gerechten waren heel mooi opgemaakt en de bediening was heel attent
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rianne via HEERLIJK Aanbieding
    21 augustus 2018
  • 8

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Kwaliteit cmf Michelin ster. De ambiance is wat oubollig
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hubert Voskuijl via HEERLIJK Aanbieding
    21 augustus 2018
  • 9

    Herberg De Klomp Vilsteren

    Een uitstekend 5 gangendiner met goede bediening met een goede sfeer
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ans Van de ven via HEERLIJK Aanbieding
    21 augustus 2018
  • 10

    Fred** Rotterdam

    Echt een aanrader
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Annet van Spronsen via HEERLIJK Aanbieding
    21 augustus 2018
  • 8.5

    De Nieuwe Chinese Muur Rotterdam

    De verfijning van de gerechten viel ons tegen
    7
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Harold Van der wijk via HEERLIJK Aanbieding
    21 augustus 2018
  • 9

    Het Prentenkabinet Leiden

    Heerlijk gegeten in de tuin. Restaurant ziet er binnen ook prachtig uit
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door topiellie via HEERLIJK Aanbieding
    21 augustus 2018
  • 8.5

    't Ambachthuys Rotterdam

    Leuke gerechten, waren erg smaakvol. Het was ook geen probleem om oesters en kaas toe te voegen als extra gangen. We hebben er van genoten. Het was een gezellige avond en de bediening was vriendelijk en professioneel
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marloes via HEERLIJK Aanbieding
    21 augustus 2018
  • 9

    De Limonadefabriek Streefkerk

    Goed restaurant waar we al vaker zijn geweest. Altijd weer een verrassing wat je op je bord krijgt, maar is altijd heerlijk
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door angelique kooijmans via HEERLIJK Aanbieding
    21 augustus 2018
  • 8.5

    De Kruidfabriek by Lute Amstelveen

    Perfecte smaak combinaties. Lekkere wijnen, plezierig personeel. Hebben hier een heerlijke, gezellige lunch genoten. Komen zeker een keer terug
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ronald Evers via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2018
  • 7

    Hostellerie Vangaelen Heeze

    We hebben heerlijk gegeten bij Van Gaelen; verrassende gerechten en super creatief opgemaakt. Complimenten voor de keukenbrigade. Maar wij raden dit restaurant niet aan. Waarom: het is een zeer gedateerd restaurant met weinig sfeer. We werden toen we aankwamen meteen naar het terras gedirigeerd (we hadden geen keuze om binnen te kunnen zitten) en aan de buitenkant op het terras was de temperatuur later op de avond niet behaaglijk. Het terras was o.i. niet restaurantwaardig (grinttegels met klinkers).Een geslaagd diner is volgens ons behalve lekker eten ook zeker afhankelijk van de ambiance, en daar ontbrak het in alle opzichten aan. Helaas: heerlijk gegeten maar de ambiance is ver te
    9
    Eten
    8
    Service
    5
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jan P via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2018
  • 9

    SMAEK Geldrop

    Eten was van voortreffelijke kwaliteit. Het was geraffineerd qua samenstelling met uitstekende bijpassende wijnen
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door José Bloks via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2018
  • 7.8

    Bistronoom Woerden

    Heerlijke 4 gangen lunches met super warm brood en roomboter . Is zeer aan te bevelen
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Gerry Boer via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2018
  • 9

    Bij Kees Zierikzee

    Uiterst vriendelijke en behulpzame bediening. Zo is de muziek direct heel zacht gezet in verband met mijn slechthorende schoonvader. Hij had hierdoor een extra geweldige avond, waarbij hij zijn disgenoten goed kon verstaan. Het eten was heerlijk en verfijnd. Een absolute aanrader: bij Kees word je heerlijk verwend
    9
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anezka van de Weg via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2018
  • 9.5

    FG Restaurant** Rotterdam

    Héél goed en verrassend gegeten! Doordat je bv de zout en peper zelf kiest uit een internationale selectie aan mogelijkheden ga je nog bewuster proeven. De sauzen waren magnifiek maar ook wel een beetje zwaar soms
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door W M Assink via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2018
  • 8.3

    De Provenier Schiedam

    Heetlijk gegeten. We komen hier zeker terug
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Linda Man via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2018
Pagina 1 van 3280
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer