Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.3

    Parkheuvel** Rotterdam

    Prachtige locatie; prachtig drie gangenlunch; prachtige amuses oftewel heerlijk weer een keer eten in een ambiance waar alles afgestemd is en heerlijk smaakt. En als afsluiting de bonbons is een feestje. De NSJ zondag was top maar de lunch had ook al de juiste toon gezet. Tot volgend jaar
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door frans Huitema via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
  • 10

    Gasterij de Hout IJmuiden

    We hebben hier heerlijk gegeten, de service was uitstekend...zeker een aanrader
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Miranda Fransens via HEERLIJK Uiteten
    19 juli 2019
  • 9

    De Dyck Woubrugge

    Goed gebakken brood. Heerlijk eten. Prachtige wijnen
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Haig via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
  • 9.5

    Just Rotterdam

    Super leuke sfeer waarbij je laagdrempelig kan genieten van meerdere bijzondere smaaksensaties. Top avond gehad
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Angela Buckens via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
  • 6.8

    Huis ter Geul Valkenburg

    Het viel tegen dat er geen menukaart was er was eigenlijk maar een menu dat je kon bestellen daarbij wisten we ook niet wat de prijs ervan was. Het eten was een stoofschoteltje waar veel teveel zout in zat met frietjes en een heel klein beetje groente. Als toetje was er alleen keuze uit dame blanche en aardbeipairfet
    5
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door H Leenders via Nederlandse Restaurantkaart
    19 juli 2019
  • 7.5

    't Regthuys Wassenaar

    Prima gegeten, prettige bediening
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marianne via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
  • 6.3

    Grieks Restaurant Sirtaki Oss

    We moesten verplicht een drie gangen menu nemen,en dat was voor ons veel te veel. Daardoor waren we veel meer geld kwijt dan de bedoeling was. Ik dacht 20 euro van de bon en daarbij voor 20 euro eten. Ik weet niet wie het nu goed had hoor. Maar de eigenaar was niet blij met de bon
    6
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Petra Van Gent via Nederlandse Restaurantkaart
    19 juli 2019
  • 6.5

    Jacob Leiden

    We vonden het eten goed en de jongen die ons bediende aardig. We vonden het jammer dat onze vier gangen na een uurtje al waren opgediend. Er zat nauwelijks ruimte tussen de gangen en dat gaf ons een gehaast gevoel. Alsof er nog een reservering op ons tafeltje zat. Dat was nadrukkelijk niet waar wij naar op zoek waren
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    4
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Martin Steenbergen via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
  • 8.5

    Villani Den Haag

    Wij hebben hier met vrienden gegeten en werden zeer gastvrij ontvangen. Wij hebben het 3 gangen keuzemenu gegeten en het was genieten. Allemaal even lekker en de porties waren goed. De pinot grigio bubbels waren een fijne verrassing en de rode wijn uit de eigen familie was niet alleen fijn geprijsd maar ook heel lekker. Aandachtspuntje is de aankleding buiten, bijvoorbeeld lampen in de parasols en planten. De sfeer die beide eigenaren uitstralen matchen nu niet met de aankleding
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Suzan via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
  • 9.3

    Basiliek* Harderwijk

    Heerlijke en creatieve gerechten. Aangename en zeer klantgerichte bediening. Beslist een aanrader om eens te bezoeken
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door G. Hamel via HEERLIJK Aanbieding
    18 juli 2019
  • 10

    Brienen aan de Maas* Well

    In een woord TOP
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door lowie via HEERLIJK Aanbieding
    18 juli 2019
  • 8.5

    Le Barrage Alblasserdam

    Onwijs lekker en goede sfeer. Een deel van de bediening is top en voor het vak gemaakt maar ook flink aantal starters
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ed van Lent via HEERLIJK Aanbieding
    18 juli 2019
  • 9.5

    DenC Amsterdam

    Zeer gastvrij ontvangen. 4 gangen menu maar met nog heerlijke extra’s. Heerlijk gegeten. Verrassende gerechten en wat n verwennerij die friandises bij de koffie
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Janita via HEERLIJK Aanbieding
    18 juli 2019
  • 8.3

    't Kalkoentje Rhenen

    Glaasje gewone sekt, als aperitief, voor 9 euro , vind ik pittig
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Henk via HEERLIJK Aanbieding
    18 juli 2019
  • 9

    Amarone* Rotterdam

    Gisteravond heerlijk gegeten, goede sfeer, mooie wijnen en een perfecte bediening
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Christine via HEERLIJK Aanbieding
    18 juli 2019
Pagina 1 van 4090