Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8.5

    Bij Kees Zierikzee

    Heerlijk gegeten bij Kees. Wij hadden een 4 gangen Heerlijk menu waarbij we ook nog 3 amuses en een pre-dessert kregen aangeboden. Alles werd mooi gepresenteerd met een duidelijke uitleg erbij over de ingredienten. Ook de twee verschillende geschonken wijnen pasten goed bij de gerechten. Het was erg rustig in de zaak (zondagavond) waardoor de snelheid van de gangen misschien iets te groot was, maar met nog een kopje koffie met friandises na hebben we toch 2uur bij Kees doorgebracht. De bediening was vriendelijk en adekwaat. Het restaurant is beslist een aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Peter van Splunter via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • 8.3

    Brasserie Le Nord Bilthoven

    Ook dit keer weer prima gegeten. Sterk aan te bevelen
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Cornelis Jansen via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • 9

    SMAEK Geldrop

    Wij hebben genoten de heerlijke high-wine en daarbij passende smakelijke gerechtjes. De bediening was top met goede uitleg
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door A van Rijssel via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • 9

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Heerlijk geluncht bij Aan de Zweth. Fijne gerechten, mooi gepresenteerd. Vlekkeloze bediening. Waren met de boot die we voor de deur konden afmeren. Toplocatie aan het water
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Petra van Driel via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • 8

    De Provenier Schiedam

    Lunch was heerlijk , zeer goede kwaliteit ! We waren wel de enige in het restaurant , gelukkig waren we met 7. Prijs voor culinaire lunch volgens heerlijk (29.50) kwam niet overeen met prijs die we moesten afrekenen (31.50). Wij hebben hier niet moeilijk over gedaan, omdat we heerlijk hebben gegeten , maar het is wel beter direct de juiste prijs aan te geven
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Linda via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • 9

    Basiliek* Harderwijk

    Ons eerste bezoek aan de Basiliek en we hebben er spijt van dat we dit restaurant niet eerder hebben ontdekt. Ondanks het feit dat we gebruik maakten van de aanbieding via Heerlijk.nl was in niets te merken dat de behandeling en het eten anders was dan gasten die ´het volle pond´ moesten betalen. Alles was prima verzorgd en we komen hier in de toekomst zeker vaker terug, ook zonder aanbieding. Helemaal top was het feit dat ik geen keus kon maken uit de uitgebreide wijnkaart en dit heb overgelaten aan de chef en bij het afrekenen bleek dat de door hem aanbevolen - heerlijke - wijn één van de goedkoopste wijnen op de kaart was. Hij had de vrijheid om een veel duurdere wijn op tafel te
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door H.J. Strijkert via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • 7

    El Gusto Den Haag

    Eten was prima, niets op aan te merken
    7
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Yolanda via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • 10

    FG Food Labs* Rotterdam

    Voor mij de 2e keer FG FOODLABS met dit heerlijk arrangement... En het was wederom fantastisch... geweldige bediening.. dit keer zat ik aan de bar, in plaats van een tafel.. heel leuk om te zien hoe ieder zijn ding doet
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Michelle Bijl via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • 8.5

    De Olifant Breukelen

    Gewelidge service en zeer gastvrij. Het eten viel echter beetje tegen. Pesto met brood was erg lekker, Meloen met ham was matig omdat de meloen niet rijp was. Vega voorgrecht van tomaatkroketjes was geweldig. Soep was waterig en niet smaakvol.. Hoofgerecht met kip was prima, vegagerecht van lasagne van aubergine was slecht. De kaas was niet goed gesmolten waardoor het gummi leek en en de aubergine was taai en niet gaar. Aardige geste was dat de koffie van het huis kwam omdat we de soep niet lekker vonden. Denk dat we gewoon beetje pech hadden want lijkt geweldig restaurant op fantastische plek, we gaan het dan ook zeker nog eens proberen maar dan a la carte en geen arrangement meer
    6
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Elisabeth via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • 9.5

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Zoals altijd een heerlijke verwennerij op culinair gebied. De persoonlijke aandacht en warme ontvangst geven ons altijd een soort thuisgevoel. De perfecte afstemming tussen wijnen en gerechten maken het af
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Leen Witkamp via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • 9

    Vroenhout Roosendaal

    Het eten was echt heel lekker en de aanbevolen wijn (wij namen een bob-arrangement, ook altijd fijn dat dat kan!) was er heerlijk bij! De bediening vriendelijk en de sfeer in het restaurant gezellig maar niet lawaaiierig, we konden heerlijk samen bijpraten. Een fijne avond gehad
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hanneke Ligtenberg via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • 10

    De Zwaan* Etten-Leur

    De zwaan is een restaurant waar een goede keuken met heerlijke gerechten aangename sfeer en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. en je iedere keer met een voldaan gevoel naar huis gaat
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door ronald de rooij via HEERLIJK Aanbieding
    21 oktober 2018
  • 7.8

    Opporto Rotterdam Rotterdam

    Prima visrestaurant met lekkere gerechten
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door John Nillesen via HEERLIJK Aanbieding
    21 oktober 2018
  • 9

    't Ambachthuys Rotterdam

    We werden heel gastvrij ontvangen door de gastvrouw en de rest van het personeel. De sfeer was huiselijk, de bediening was erg vriendelijk en niet te formeel. Vooraf een lekker amuse om te beginnen. Het eten was heerlijk van smaak en ieder bord was een prachtig schilderijtje. Bij iedere gang werd duidelijk uitgelegd wat we te eten kregen. De wijnen van het huis die geadviseerd waren, zijn van goede prijs kwaliteit verhouding, smaakten erg lekker en pasten goed bij de gerechten. De koffie met de friandises als afsluiting waren erg goed. Al met al een heerlijke culinaire avond in ongedwongen huiselijke sfeer
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rutger via HEERLIJK Aanbieding
    21 oktober 2018
  • 8

    Twenty2 Apeldoorn

    Vrijdagavond hier gegeten. Vanaf de amuses tot aan hoofdgerecht heerlijk gegeten. Nagerecht was iets minder. Jammer, want daar sluit je je avond toch mee af
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Sandra Haastert via HEERLIJK Aanbieding
    21 oktober 2018
Pagina 1 van 3357
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer