Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    The Walk'In Fish Rotterdam

    Heerlijk gegeten. Goed menu met lekere wijnen erbij. Zeker iets om nog eens naar toe terug te gaan.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Susanne De Bruin Vermaas via HEERLIJK Aanbieding
    26 september 2017
  • 9.8

    Brasserie Mestreech Maastricht

    We hebben een geweldige avond gehad! Fijne sfeer en heerlijk eten. Gastvrij ontvangst en het eten was goed en met zorg klaar gemaakt. We raakten aan de praat en kregen toen een leuke tip om te kunnen bezoeken.
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Tobias M via HEERLIJK Aanbieding
    26 september 2017
  • 9

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Vanaf de eerste amuse tot aan de laatste friandise ontzettend lekker gegeten! Heerlijk wijnarrangement erbij. Helemaal top!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Tamara via HEERLIJK Aanbieding
    26 september 2017
  • 8.3

    The Walk'In Fish Rotterdam

    Goede prijs kwaliteit . Goede service. Aanrader!!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Franny SNAIJER via HEERLIJK Aanbieding
    26 september 2017
  • 8.5

    Carpe Diem Rotterdam

    Heerlijk gegeten!
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Simone Marcus via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2017
  • 9.8

    Parkheuvel** Rotterdam

    Alle gerechten waten heerlijk, de wijnen perfect passend! Wij hebben genoten!!
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Isabel Rodriguez via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2017
  • 9

    Zott Nieuwegein

    Een paretje ondekt. Heerlijk gegeten bij Zott, met dieetwens was goed rekening gehouden. Daar het geen standard-dieet betrof was het heel prettig om te merken dat er echt aandacht aan besteed was in het voorwerk. Klasse!! Dan wat wij geserveerd kregen, verrassend en goed van smaak. Wij hebben er van genoten en kunnen het iedereen aanbevelen.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door E&M via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2017
  • 8

    Jones Kudelstaart

    Vijfgangenmenu gegeten waarbij alle gangen heel smaakvol waren en er super aantrekkelijk uitzagen. Goede uitleg bij elke gang. Bediening is prima en heel persoonlijk, alsof je bij goede vrienden eet.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ed via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2017
  • 8.5

    De Beejekurf Venray

    Verassend goed eten. Een smaakexplosie. Ook voor ons als Vega\' s. En niet te vergeten een fijn wijnarrangement met tekst en uitleg. De sfeer en inrichting is huiselijk en gezellig
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Van Cloudt via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2017
  • 8

    Vita Verde Den Bosch

    Het is een Italiaans restaurant,dus verwacht je italiaans te eten,dat viel een beetje tegen.Wel werd er vermeld dat ze over gingen op een andere kaart. Ik ben hoopvol en kom dan weer terug.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ben Jager via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2017
  • 7.3

    De Hoefslag* Bosch en Duin

    We werden ontvangen door een heer drie welkom geheette , een vrouwelijke medewerkers wilde ons begeleiden naar een tafel in de serre. Om onduidelijke reden werd door de heer aangegeven dat ik met mijn partner in het restaurant moesten plaatsnemen. Er waren voldoende plaatsen in de serre aanwezig. Latere gasten konden wel plaatsnemen in de serre. Wij bleven de hele avond alleen in het restaurant!!! De zelfde heer vond het tijdens de avond ook nog een keer nodig om de barmedewerker luid toe te spreken met de woorden \" dat is zat\". Naar mijn mening geen taal voor deze locatie en zeker niet om dit zo luid te doen. De manlijks bediening was nonchalant en arrogant, knoeide met het ... Lees meer »
    9
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Herman Gademan via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2017
  • 8.3

    Danyel Maastricht

    Goed ontvangen. Mochten huiswijn eerst proeven. Het eten was heerlijk.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Riky via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2017
  • 9

    Het Oude Dykhuys Lisserbroek

    geen
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door a bun via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2017
  • 9.3

    De Beejekurf Venray

    Perfect samengesteld menu met een verrassende diversiteit van verschillende smaken. Lekkere bijpassende wijnen. Een van de weinige restaurants die zich van de zeer goede kant laten zien, ook al is het \" introductiediner \". Aanrader en in zeer korte tijd bij ons als één van onze favoriete restaurants geworden.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door JOOP Stevens via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2017
  • 8.8

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Een uitstekende lunch genoten bij Aan de Zweth. Door het prachtige weer hadden we het geluk om (op 24 september notabene) lekker in de tuin te kunnen zitten. En het was genieten geblazen. Elk gerechtje tip top in orde, waarbij het voorgerecht met haringkaviaar en het verrassende dessert (in kermisstijl) toch echt wel de kroon spanden. Het wijnmenu was prima in orde. Zeker voor deze scherpe prijs. Het personeel is zeer vriendelijk en oprecht. Wij hebben genoten.
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jeroen Reijtenbagh via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2017
Pagina 1 van 2772
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer