Al plannen voor het weekend?

Nieuws overzicht > Al plannen voor het weekend?

Het weekend staat voor de deur en als we de weerberichten mogen geloven kunnen we buiten gaan genieten. Nog geen idee wat te doen? Wij hebben wat fijne tips voor jullie!

Sail – Amsterdam
Het is je vast niet ontgaan, Sail Amsterdam is in volle gang. Dit evenement vindt eens in de vijf jaar plaats en is een genot voor het oog. Ruim 600 schepen varen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd. Behalve genot voor het oog, is het ook volop genieten geblazen voor smulpapen. Overal zijn pop-up restaurants neergezet die je graag voorzien van gerechtjes met bijpassende wijnen. Met muziek op de achtergrond van de diverse podia die er staan kan dit niet anders dan een succes uitje worden.

Culinesse – Rotterdam
Een jubileum editie voor Culinesse dit jaar! Voor de vijfde keer trakeert Culinesse haar bezoekers op hoogwaardige Rotterdamse restaurants en optredens van bekende artiesten. Dit jaar laten onder andere Asian Glories, de Prins van Terbregge en Allure hun kookkunsten graag zien. Aan muzikaal talent ontbreekt het dit jaar ook niet, denk hierbij aan optredens van Waylon, Di-rect, Jan Smit en the Kik. Via de website zijn de kaarten helaas uitverkocht maar aan de deur zijn nog kaarten te krijgen. Het evenement duurt t/m 22 augustus.

BonAppetito Food & Festival – Utrecht
Op het landgoed van De Parel van Zuilen in Utrecht aan de Vecht is het t/m 23 augustus genieten van eten, drinken en muziek.  Alle reden om daar het laatste weekend van de zomervakantie door te brengen. Regionale restaurants presenteren hun gerechtjes voor € 5,- per stuk. Verder vind je op het terrein ook foodtrucks en een markt. Ook fijn: entree is gratis!

Mooi culinair aanbod, daar houden wij van! Alvast een HEERLIJK weekend!

Vrijdag 21 augustus 2015 - Bron: HEERLIJK