Culinaire demonstratie

Nieuws overzicht > Culinaire demonstratie

PERSBERICHT CULINAIRE DEMONSTRATIE * ZATERDAG 31 OKTOBER * ROTTERDAM EN AMSTERDAM

Rotterdam, 31 oktober. De Nederlandse gastronomie liet van zich horen. Met potten, pannen en spandoeken trokken culinaire brigades afgelopen zaterdag dwars door Rotterdam en Amsterdam.

De culinaire mars is geen protestbetoging. De Nederlandse gastronomie heeft niets te klagen, de Nederlandse gastronomie heeft wat te vieren. De Nederlandse gastronomie staat aan de vooravond van HEERLIJK10DAAGSE.

Om aandacht voor dit evenement te vragen verschenen eerder pop-up tafels op de Dam, het Binnenhof en de Koopgoot met sterrenchefs als Erik van Loo en Fred Mustert. Dit jaar trok een culinaire parade door de stad. De route ging kris kras door Rotterdam en Amsterdam, langs deelnemende restaurants aan de HEERLIJK10DAAGSE. Onderweg werd pers en publiek getrakteerd op luxe hapjes om zo een preview te krijgen van de HEERLIJK10DAAGSE.

Tijdens de HEERLIJK10DAAGSE, van 6 tot en met 15 november, luncht het publiek voor 22,50 euro per persoon en dineert het voor 27,50 euro per persoon prinsHEERLIJK in de allerbeste restaurants van Nederland. Voor tien euro extra eet het zelfs op sterrenniveau en voor twintig euro extra op tweesterrenniveau. Niet gelijk denken dat de ingrediënten in deze driegangenmenu's worden aangepast aan de lagere prijs of dat de service aanzienlijk anders zal zijn. Voor minder geld luncht of dineert het tijdens de HEERLIJK10DAAGSE op hetzelfde hoge niveau als de rest van het jaar. Geen andere organisatie die tegen dit tarief deze kwaliteit kan garanderen dan HEERLIJK. 

Aanschuiven kun je onder andere bij: FG François Geurds** (Rotterdam), De Jonge Dikkert (Amsterdam), De Moerbei* (Warmond), De Bokkedoorns** (Overveen), ‘t Amsterdammertje* (Loenen a/d Vecht), Mes Amis (Maastricht), Parkheuvel** (Rotterdam), Posthoorn* (Monnickendam), Jaimie van Heije (Ouderkerk a/d Amstel), De Zwaan* (Etten-Leur), ‘t Nonnetje** (Harderwijk), Calla’s* (Den Haag), ‘t Vlasbloemeken* (Koewacht), In de Molen* (Onderdendam), De Zevende Hemel (Groningen) en Bij Jaap* (Assen). Nieuwsgierig naar de rest van het aanbod? Kijk dan snel op de website www.heerlijk.nl/10daagse

Aanstaande donderdag zijn we met de parade te vinden in Utrecht en Den Haag!

 

Maandag 2 november 2015 - Bron: Heerlijk