Jamie Oliver vestigt zich in Rotterdam

Nieuws overzicht > Jamie Oliver vestigt zich in Rotterdam

De bekende Britse tv-kok Jamie Oliver opent dit najaar een Italiaans restaurant in de Rotterdamse Markthal. Het is de eerste vestiging van Olivers restaurantketen Jamie`s Italian in Nederland. De tv-kok werkt samen met Italian Food conceps, de exclusieve partner van Jamie`s Italian in Nederland. De verhuur kwam tot stand door een gezamenlijke inspanning van Corio en Provast.

Jamie`s Italian
Oliver wil met Jamie’s Italian de sfeer van een Italiaans buurtrestaurant scheppen. Een Casual dining experience, wordt het concept genoemd. Smakelijke en simpele gerechten uit de Italiaanse keuken met alleen verse ingrediënten. Het is een betaalbaar en toegankelijk restaurant waar iedereen welkom is.

De komst van Jamie`s Italian Restaurant hing al een tijdje in de lucht. Oliver (1975) werkt in dit bijzondere project samen met Italian Food Concepts, in zijn ogen `brilliant guys`. ``Ze zijn getalenteerd, creatief en ambitieus en ik kan haast niet wachten om te starten in de Markthal,``luidt zijn reactie. 

Jamie`s Italian zal gevestigd worden nabij de Binnenrotte, in een horeca-unit van twee verdiepingen aan de (buiten)zijde van de marktvloer.

Woensdag 21 januari 2015 - Bron: HEERLIJK