Mexicaans genieten in het l’Europe Hotel bij MISS MEXICO

Nieuws overzicht > Mexicaans genieten in het l’Europe Hotel bij MISS MEXICO

Na het succesvolle concept Chicks & Coq’s gaat PAND10 verder met MISS MEXICO by PAND10. Gelegen in één van Amsterdams meest unieke locaties, namelijk hotel De l’Europe, worden Mexicaanse gerechten bereid zoals je nog niet eerder geproefd hebt. Op 23 september opende MISS MEXICO haar deuren en tot 18 december waan je je in de sfeer van een waar Mexicaans food fiesta.

Mexicaans Amsterdam
Inmiddels is dit alweer het derde concept van PAND10 waarbij gasten kennismaken met de inspirerendste internationale keukens. Zo konden gasten al eerder genieten van verrukkelijke gerechten uit onder andere de Peruaanse keuken. Inmiddels is de keukenbrigade van sterrenniveau nog steeds in de Zuid-Amerikaanse sfeer en maakt dagelijks met veel passie Mexicaanse gerechten.

MISS MEXICO has it all
Alleen al bij binnenkomst in dit nieuwe pop-up restaurant in hotel De L’Europe worden je culinaire voelsprieten geprikkeld door de geur van hete pepers, kaneel en de méér dan lekkere grilled barbecue. Dit is dan ook te proeven op de menukaart; she has it all! Zo reikt de kaart van Mexicaanse taco’s tot de meest extravagante cocktails.

MISS MEXICO by PAND10 is elke week geopend van donderdag tot en met zaterdag. Op donderdag trakteert het restaurant jou op ‘’TACO THURSDAY’’. Ga je op vrijdag, dan luid je je weekend in met tequila, want elke vrijdag is het ‘’WORK A SHOT AT FRIDAY’S’’. Als kers op de taart sla je op zaterdagen een HEERLIJK biertje achterover op ‘’SOL-O-NOCHE’’.

Maandag 10 oktober 2016 - Bron: HEERLIJK.nl