Michelin-sterren chefs komen naar Nederland

Nieuws overzicht > Michelin-sterren chefs komen naar Nederland

Dit jaar wordt het congres van Juenes Restaurateurs Europe (JRE) gehouden in Roermond. Iedere twee jaar ontmoeten de JRE chefs elkaar op een bijzondere locatie in Europa, dit jaar dus in Roermond. Van 19 t/m 21 april zullen zo’n 250 Michelin-sterren chefs het congres bijwonen.

Thema
Het thema van het JRE congres is dit jaar The Dutch Masters. Roermond voegt zich hiermee toe aan een indrukwekkende lijst van steden waar voorheen het JRE congres werd gehouden. De stad werd gekozen door haar compactheid en mooie historie. Alle evenement locaties zijn voor de grote opkomst goed bereikbaar, dit maakte het ook gemakkelijker om alle horecagelegenheden op de hoogte te stellen van het congres. 

JRE
Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) is een vereniging van jonge restaurateurs. Die alle talent en passie voor het vak met elkaar willen delen. De chefs van JRE combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Ze zijn allen thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen. Daarnaast onderscheiden de JRE-restaurants zich qua locatie, interieur, omgeving en service.

HEERLIJK
HEERLIJK.nl zal uiteraard aanwezig zijn bij dit spannende evenement en verslag te brengen van alle ontwikkelingen.

 

Donderdag 2 april 2015 - Bron: HEERLIJK