Topkoks bereiden KiKa-Diner in Zadkine Rotterdam

Nieuws overzicht > Topkoks bereiden KiKa-Diner in Zadkine Rotterdam

Zes topkoks gaan samen met de leerlingen van Zadkine Horeca een 6-gangendiner bereiden voor wel 150 gasten, met als hoofddoel: opbrengsten voor KiKa binnenhalen. Het diner zal een hoog culinair gehalte bevatten, want de koks zijn samen goed voor vijf Michelinsterren. Dit diner vindt plaats op 14 maart. 

Onder de gasten van het diner zal ook nog een gelukkige winnaar zitten die de loterij, waar van te voren lootjes voor worden gekocht, wint. Afsluitend is een veiling waarin prachtige stukken worden geveild, waaronder meerdere diners van HEERLIJKe gerenommeerde restaurants. Alle opbrengsten zijn natuurlijk voor het goede doel en gaan naar het KiKa-fonds. Voor de geïnteresseerde is het helaas te laat, want inmiddels is het bijzondere diner volledig uitverkocht.

De chef-koks die gekoppeld worden aan de enthousiaste Zadkine-leerlingen zijn: Fred Mustert van Restaurant Fred (**), Gert Blom van Amarone (*), Wim Serverein van Wereldmuseum (*), René Tichelaar van De Gieser Wildeman (*), Mark Vaessen van The Harbour Club, en Antoine Schweig van de Prins van Terbregge.

Het bestuur van Foodclub is één van de initiatiefnemers van het KiKa-Diner 2016: ‘Wij zeer trots dat wij maar liefst 6 top chefs bij elkaar hebben weten te brengen, die zich 14 maart gaan inzetten voor KiKa. Reeds 150 mensen hebben een stoel gekocht voor het KiKa diner.’

Donderdag 18 februari 2016 - Bron: dehavenloodsnoord.nl