Wijnbar Bij Dirk opent Taste bij Dirk

Nieuws overzicht > Wijnbar Bij Dirk opent Taste bij Dirk

Dirk Hover, eigenaar van Wijnbar Bij Dirk, betrekt het pand van Bossche sterrestaurant Sense, gelegen tegenover zijn eigen wijnbar, van sterchef Dennis Middeldorp. Hover slaat met het intreden van deze nieuwe locatie een volledig nieuwe weg in en zet zijn bedrijf voort met een andere formule. Restaurant Sense gaat verhuizen naar het Jeroen Boschplein om zijn culinaire aspiraties nog verder te kunnen doorvoeren. 

Franse en Aziatische keuken
Op de nieuwe menukaart van Bij Dirk komen kleine gerechten te staan die tien euro per stuk kosten. Sous-chef Lucas Schrover, nu nog werkzaam in het Vughtse restaurant ‘t Misverstant, en Hover, streven ernaar gasten te blijven verblijden met verrukkelijke smaakcombinaties.
 „De gasten kunnen bij ons terecht voor gerechten uit de Franse en Aziatische keuken. Het is vooral een kwestie van verrassen, want op de kaart staan slechts een paar gerechten zoals fruits de mer en steak tartare.”, aldus de gepassioneerde chef.

Omstreeks maart 2017 kun je een culinaire ontdekkingstocht in je agenda noteren, want dan zal Taste bij Dirk haar deuren openen! Ook als je niet langer kunt wachten is dat geen probleem, je bent tot die tijd van harte welkom in de Bossche Verwerstraat om nog een vorkje te prikken bij zowel Sense als Wijnbar Bij Dirk.

Vrijdag 9 december 2016 - Bron: HEERLIJK.nl