5-gangenmenu
5-gangenmenu
Vegan 5-gangenmenu
Vegan 5-gangenmenu
6-gangenmenu
6-gangenmenu
Vegan 6-gangenmenu
Vegan 6-gangenmenu
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Nomad aan het IJ
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € €

Nomad aan het IJ

IJdok 87 1013 MM Amsterdam Nederland
Chef
Denisa Kačirkova
Welkom bij NOMAD, het fusion food restaurant op het IJdok in hartje Amsterdam. Chef Denisa kookt de sterren van de hemel vanuit haar Wereldse keuken met verse, seizoensgebonden producten waarbij ze rekening houdt met zo min mogelijk ‘waste’.
 
Door ingrediënten en texturen afkomstig uit de hele wereld samen te voegen, ontstaat een ongeëvenaard pallet aan smaaksensaties. De excellente bediening neemt je mee op culinaire wereldreis gedurende tijdens een diner vol verrassingselementen. Het sfeervolle interieur en het magnifieke uitzicht op ‘t IJ maken de beleving compleet.
 
Het 5 gangen verrassingsmenu neemt je mee op een culinair avontuur door 5 verschillende landen. Waar vegan ook mogelijk is. Ervaar traditionele gerechten met een twist bij NOMAD, waar ze  klassieke recepten hebben gebruikt en daar een moderne draai aan geven om iets werkelijk unieks en HEERLIJKs te creëren.
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Beschikbare dieetwensen
Veganistisch Vegetarisch
Faciliteiten
Aan het water
Sfeerwoorden
Duurzaam Trendy
Keuken
Frans Veganistisch Fusion Vegetarisch
Reviews
8.7
Eten
8.9
Service
8.9
Zeer goed
18
8.9
Sfeer
9.2
Gastvrijheid